Atunci când îți amenajezi casa, orientează-te spre mobilă de serie rezistentă, fabricată din materiale de calitate, care nu se demodează în timp. Analizează tendințele și încearcă să le adaptezi atât la stilul tău, cât și la designul încăperilor.

Pandemia a schimbat mult modul în care decorăm locuința fiindcă petrecem mai mult timp în casă și ne concentrăm pe ceea ce ne lipsește. Am devenit astfel mai atenți la elementele din jur și la modul în care ne fac să ne simțim. Fiecare piesă trebuie să inspire confort, armonie, eleganță și creativitate. Acestea sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine piesele de mobilier la modă în acest an.

Deși mobila la comandă se pliază mai bine pe dimensiunile locuinței, adevărul este că mobila de serie, gata făcută, ne scutește de multe provocări. După ce o cumpărăm din magazin, ne putem bucura de ea în doar câteva zile fără să ne mai gândim la măsurători și combinații de nuanțe. Mai mult de atât, este mai prietenoasă cu bugetul nostru și știm de la început cât vom da exact pe ea, fiindcă nu apar cheltuieli suplimentare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Îți prezentăm în continuare 3 piese de mobilier de serie în care să investești în 2021.

1. Pat dublu tapițat

De departe cea mai bună alegere pentru dormitorul tău este patul tapițat. Această piesă de mobilier este sinonimă cu confortul și eleganța, așa că reprezintă, cu siguranță, o investiție isteață. Este unul dintre obiectele de mobilier care nu se vor demoda niciodată, fiindcă producătorii reușesc mereu să vină cu ceva nou, dar în același timp să mențină designul mai vechi, înnobilat de rafinament.

Patul dublu tapițat se integrează cu succes în diferite stiluri de amenajare, astfel că nu trebuie să îți faci griji în această privință. Se potrivește atât într-un dormitor contemporan ori clasic, cât și în unul romantic ori retro. Și lista poate continua. Singura regulă de care trebuie să ții cont este echilibrul. Această piesă de mobilier este vedeta încăperii, așa că nu este indicat să încarci decorul, ci să păstrezi spațiul mai aerisit. Nu numai că va fi mai odihnitor, ci și mai cochet.

Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

Încă un avantaj al patului tapițat este că acesta se poate curăța foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să folosești aspiratorul pe cea mai mică treaptă de viteză.

2. Noptiere cu sertare

Printre piesele de mobilă de serie care se regăsesc tot mai des în dormitoare se află noptierele cu sertare, iar în 2021 chiar nu trebuie să lipsească de pe lista ta de achiziții. Acestea contribuie la crearea unui dormitor modern, ordonat și confortabil. Alege piesele potrivite ghidându-te după dimensiunea dormitorului și după stilul celorlalte obiecte de mobilier.

Obține un decor unitar prin alegerea unor noptiere de pat în același ton cromatic cu patul. Iar în cazul paturilor tapițate cu materiale în nuanțe intense, asortează noptierele cu restul pieselor de mobilier.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Caria dentară – ce este și cum se tratează

Cumpără noptiere și un pat dublu tapițat de pe mam-bricolaj.ro și vei obține un dormitor care să se ridice peste așteptările tale.

3. Colțar extensibil

Livingul este cartea de vizită a oricărei locuințe, astfel că nu poți risca atunci când o mobilezi. Optează pentru piese de mobilier în tendințe, elegante și extrem de confortabile. Aici este spațiul unde îți vei primi și răsfăța familia și prietenii.

Cea mai reprezentativă piesă de mobilier pentru această zonă a casei este colțarul extensibil, care devine din ce în ce mai popular în ultima perioadă. Este încăpător, asigură o ședere relaxantă și are un design modern și distins. Grație șezlongului interschimbabil, această piesă îți permite să faci modificări în living după preferințele tale.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta

Dacă ai un living mic și te gândești că un colțar extensibil îți poate ocupa prea mult din spațiu, află că găsești în comerț și modele mai restrânse, dar care oferă același grad seducător de confort.

Aceste piese de mobilier de serie te ajută să îți faci locuința mai frumoasă, mai armonioasă și mai plină de viață.

Sursă foto fr si main: Fotografie creată de HomeLane .com, de la Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri