20 Octombrie 2020 publicat în Casa-Gradina 7 share-uri

Iată câteva sugestii care ți-ar prinde bine și, mai ales în contextul actual, ti-ar facilita viața de zi cu zi.

Odată cu instalarea temperaturilor scăzute, probabil vei petrece mai mult timp în casă, cu precădere în bucătărie. Pe lângă faptul că vei găti mai mult, vei avea nevoie și de provizii cu ajutorul cărora să treci iarna cu bine. Ceea ce înseamnă că trebuie să fii pregătită din toate punctele de vedere legat de acest aspect. De aceea, ca să nu te ia prin surprindere iarna, indicat ar fi să îți pregătești și să îți organizezi bucătăria, așa cum îți place ție, încă de pe acum.

Iată câteva sugestii care ți-ar prinde bine și, mai ales în contextul actual, ti-ar facilita viața de zi cu zi.

Utilează-ți bucătăria cu aparatură și electrocasnice potrivite pentru tine

Pentru că vei găti mai mult în sezonul rece sau pur și simplu vrei să câștigi timp, cu siguranță vei avea nevoie de anumite ustensile și aparate specifice. De exemplu, poate la micul dejun preferi cafeaua, sucul natural și pâinea prăjită. Deci, mai mult ca sigur ți-ar prinde bine un espressor, un storcător sau un toaster. Deopotrivă, dacă nu ai timp să îți încălzești mâncarea într-un mod clasic, poți apela la un cuptor cu microunde, mai ales dimineața, când poate ești pe fugă din cauza serviciului. Un aragaz performant este tot ce ai nevoie, în cazul în care îți place să gătești multe preparate la cuptor, atât pentru tine, cât și pentru familia ta. De asemenea, o mașină de spălat vase te-ar scuti de tot efortul pe care îl depui atunci când acestea se strâng morman în chiuvetă. Aparatura și electrocasnicele ar trebui alese în funcție de nevoile și tabieturile personale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Renovează bucătăria

Renovarea poate fi gura de aer de care are atâta nevoie bucătaria ta. Odată luată această decizie, cu siguranță aspectul ei se va schimba. Contează foarte mult să ai confortul tău pe care ți-l doreai de mult timp, iar un spațiu curat și foarte bine organizat îți asigură posibilitatea de a îți desfășura în cele mai bune condiții activitățile casnice. Achiziționarea de mobilier nou, înlocuirea gresiei sau zugrăvirea pereților din această încăpere sunt doar câteva idei amenajare bucatarie. În funcție de necesitățile tale, stabilește-ți un buget și respectă-l. Cu o strategie bine pusă la punct, îți vei transforma bucătăria în camera ta preferată, unde îți vei petrece timpul liber cu plăcere. Mai precis, percepe-o ca pe un loc în care vii să te relaxezi, ori singură, ori alături de familie sau prieteni. De pildă, o poți transforma într-un open space, unde poți instala un televizor și să îți aduci fotoliul acela comod din dormitor, pentru a urmări serialele tale preferate. Tu decizi care este varianta optimă.

Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Asigură-te că ai suficiente spații de depozitare

În contextul actual, orice provizie e binevenită. Spre deosebire de sezonul călduros, iarna, fructele și legumele proaspete se găsesc mult mai greu, de aceea ești nevoită să îți faci stocuri de conserve și alte alimente. În consecință, ai nevoie de spațiu și de o organizare impecabilă a mobilierului din bucătărie, pentru a le putea așeza fiecare produs în parte, fără să fii obligată să le înghesuiești sau să le depozitezi altundeva. Pentru a le avea la îndemănă, ți-ar prinde bine căteva dulapuri, precum cele suspendate. Folosește-le pe cele cu ușă transparentă, preferabil din sticlă, ca să observi proviziile pe loc, fără să pierzi timp inutil. În prealabil, organizează-le în funcție de mărime, formă, culoare, întrebuințare. Astfel, îți va fi mult mai ușor să le folosești.

Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Ia în calcul toate aspectele. Dacă ai suficient spațiu de depozitare, când trebuie înlocuite electrocasnicile, dacă scopul tău principal este să gătești sau o folosești doar să iei mesele zilnice. O bucătărie amenajată, utilată după necesități cu toată aparatura și mobilierul aferent, îți va oferi confortul de care ai nevoie în sezonul rece.

Sursă foto: Photo by Jason Briscoe on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri