De ce e un moment tocmai bun pentru a te apuca de modernizat baia principală, de exemplu? Pentru că de cele mai multe ori la achiziționarea unui apartament sau case, ea vine la pachet, iar aportul tău este infim.

Dacă ai revenit din concediu, copilul reîncepe peste câteva zile școala, te interesezi despre eficiența paravanelor plexiglas transparente și îți faci o mie de griji, mai ales că tu muncești remote, e timpul să îți faci un obiectiv din reamenajarea casei. Oricât de întreţinută ar fi, mereu e ceva de înlocuit, de schimbat sau de amenajat, mai ales dacă nu ai mai făcut acest lucru de ani întregi. De ce e un moment tocmai bun pentru a te apuca de modernizat baia principală, de exemplu? Pentru că de cele mai multe ori la achiziționarea unui apartament sau case, ea vine la pachet, iar aportul tău este infim.

Ține pasul cu vremurile actuale

E un spațiu care poate fi regândit conform noilor tendințe, mai ales că designul pieselor de toaletă, de mobilier și dispozitivele de iluminat sunt frecvent actualizate, reproiectate în ton cu vremurile în care trăim, adaptate stilului minimalist, vintage sau ultramodern, în acord cu restul locuinței. În același timp, vei avea o preocupare serioasă, îți vei canaliza energia și gândurile într-o direcție creativă și constructivă și vei mai uita de grijile cotidiene generate de contextul actual. Și marele avantaj e că vei fi acasă și vei putea să coordonezi instalatorii și muncitorii care vor fi responsabili de transformare. Dacă ești mereu la curent cu ultimele trenduri în ceea ce privește designul interior, nu are rost să recurgi la consilierea unui specialist pentru a valorifica și integra perfect această încăpere în ansamblul locuinței.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Și dacă ești pe punctul de a te apuca de treabă, poți ține seama de câteva recomandări:

Începe transformarea de la vasele sanitare

Foto: by Andrea Piacquadio from Pexels

Deși ai fi tentată să începi reamenajarea băii cu schimbarea mobilierului, ocupă-te întâi de vasele sanitare. Piesele de mobilier vor fi alese în funcție de spațiul rămas liber, astfel încât să nu transformi încăperea într-un depozit, ci într-o încăpere aerisită. Dacă nu ești constrânsă să amenajezi baia într-un perimetru restrâns, atunci îți poți permite să achiziționezi o cadă de baie, un lavoar dublu și un vas de toaletă cu picior. Totodată, alege o baterie chiuveta rezistentă, cu un design modern. În privința mobilierului, optează pentru corpuri suspendate și etajere de culoare deschisă care vor conferi impresia de mai mult spațiu. În privința faianței, dacă vrei să ieși din tiparele clasice, poți alege un perete de accent care să imite texturi naturale, de lemn sau marmură.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Acordă o atenție deosebită iluminatului

Dacă o baie de serviciu, de dimensiuni reduse, impune folosirea nuanțelor calde pentru faianță – tonuri de bej, crem, oliv și maro deschis sau alb –, în cazul uneia principale, dacă nu există limitări de spațiu, poți opta pentru ceea ce îți place, chiar culori tari și vii, de tipul rozului neon sau roșu intens. Nu uita, așa cum am menționat anterior, de peretele de accent, diferit față de ceilalţi, pe care îl poți defini cu ajutorul unor plăci de gresie colorată și al unui „brâu” cu model. Sursele de iluminat principale ar fi de preferat să fie de la lumină naturală, însă poți să te ajuți și de lămpi cu spoturi, cu halogen sau cu LED, aplice, plafoniere, ba chiar veioze.

Important e să demarezi acest proces, de reamenajare a băii, apoi pe măsură ce lucrările vor avansa, te vei simți motivată să continui și să finalizezi proiectul.

MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Sursă foto fr si main: by Joey from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri