24 Septembrie 2020 publicat în Casa-Gradina 44 share-uri

Câteva soluții simple și ușor de pus în practică pentru a-i da locuinței tale un suflu nou.

Uneori, simpla reamenajare a locuinței poate crea impresia unui spațiu mult mai încăpător, mai primitor și îți poți crea astfel un loc unde să te bucuri din plin de seri relaxante sau petreceri cu prietenii. Totuși, atunci când te gândești la reamenajare, procesul poate părea unul destul de anevoios și complicat, care îți va da bugetul peste cap.

Din fericire, am adunat mai jos câteva soluții simple și ușor de pus în practică pentru a-i da locuinței tale un suflu nou. Iată care sunt acestea:

Setează tonul încă de la intrare

Dacă vrei să lași impresia de spațiu amenajat încă de când cineva pășește în casă, atunci poți începe cu vopsitul ușii de la intrare. Ai nevoie doar de vopsea în culoarea preferată, o pensulă și mult spor. Roșul, portocaliul și galbenul sunt câteva dintre culorile asociate cu veselia și căldura, pentru ca oaspeții tăi să se simtă ca acasă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite

Pune în practică proiecte DIY

Cu puțină îndemânare, poți transforma orice obiect vechi sau pe care nu îl mai folosești în piese de mobilier creative, suporturi pentru flori sau spații de depozitare neconvenționale. În acest fel, nu doar că vei reamenaja locuința, ci vei crea și un spațiu personalizat, pe gustul tău. Acesta este momentul în care poți să te ocupi și de amenajare balcon și să creezi acolo un spațiu pentru birou, pentru o chicinetă sau pur și simplu pentru un loc în care să savurezi cafeaua de dimineață, cu mobilier DIY.

Vopsește

Unul dintre cele mai simple moduri prin care poți schimba atmosfera unei camere este să vopsești pereții. Dacă nu ai timp suficient, poți opta pentru vopsirea unui perete accent sau doar a anumitor detalii din cameră. La fel ca în cazul ușii de la intrare, simpla schimbare a culorii creează impresia unui spațiu revitalizat, ca nou.

Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Mută mobila

Uneori, nu e nevoie să cumperi produse noi pentru a-ți redecora locuința, ci doar să profiți din plin de piesele de mobilier pe care deja le ai. Astfel, poți muta câteva scaune din sufragerie în bucătărie sau poți schimba poziția patului din dormitor, a canapelei din living, a fotoliilor și a măsuței de cafea. Vei fi surprinsă cât de versatilă este mobila pe care o ai.

Mergi la târguri de vechituri

Dacă ești adepta stilului vintage, atunci poți găsi la târgurile de vechituri numeroase piese de mobilier sau obiecte decorative cu totul unice. Unele pot fi în stare perfectă de funcționare, în timp ce altele mai au nevoie de o mână de vopsea, să repari o piesă blocată sau să montezi un mâner nou. Avantajul este că nu îți vei da bugetul peste cap și poți pleca acasă cu obiecte unice, pe care le poți personaliza după placul tău.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube

Schimbă micile detalii

Pentru o reamenajare rapidă și cu costuri mici, e suficient să înlocuiești mânerele ușilor, de la mobila din bucătărie sau din baie. De asemenea, poți înlocui lămpile din casă și lustrele. Iar dacă nu dispui de buget pentru a cumpăra o canapea nouă, poți opta pentru o husă sau câteva perne colorate. În plus, poți schimba pernuțele decorative în funcție de sezon. Cele din catifea sunt potrivite pentru sezonul rece, în timp ce inul este un material ideal pentru vară.

Creează atmosferă

Uneori, atmosfera dintr-o încăpere poate schimba complet modul în care o vizualizezi. Optează, așadar, pentru câteva lumânări parfumate pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare. O altă idee bună este să decorezi cu plante în ghiveci, flori sau boluri cu fructe. Iar partea bună este că poți schimba aceste detalii în funcție de sezon.

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Îți doresc timp…

Așadar, reamenajarea casei nu trebuie să fie neapărat un proiect costisitor sau de durată. Cu câteva schimbări simple poți da locuinței tale un suflu nou și poți crea o atmosferă primitoare.

Sursă foto: By goodluz /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri