Un lucru este cert: banii nu aduc fericirea, dar contribuie foarte mult la ea. Faptul ca ne propunem sa ne imbogatim nu trebuie privit neaparat ca un lucru rau, vicioase sunt excesele pe care le facem tocmai pentru a ne atinge scopurile.

In ceea ce priveste plantele, sunt recomandate cele cu flori rosii, violet sau purpurii. Plantele cu frunzele rotunde sugereaza monedele, insa trebuie sa va asigurati ca nu au spini. Atunci cand folositi plante proaspat taiate, aveti grija sa le inlaturati indata ce acestea s-au ofilit, din moment ce florile moarte atrag energii negative. Plantele artificiale sunt o alternativa reusita, dar este primordial sa fie in permanenta sterse de praf.

Ca si numar norocos, obiectele decorative achizitionati-le in numar de 3; cumparati, astfel, 3 vaze identice, 3 cristale, 3 pietre, candelabre cu 3 brate. Evitati sa incarcati aceasta zona cu corpuri de forma triunghiulara sau piramidala, cu prea multe lumanari, cu imprimeuri abstracte sau imagini cu animale, matasea sau materialele sintetice. De asemenea, culorile precum rosul, rozul sau portocaliul trebuie folosite in cantitati reduse.

Pe langa binecunoscutele monede chinezesti, un alt obiect decorativ ce poarta noroc in privinta banilor este broscuta. Conform traditiei chineze, constituie cel mai semnificativ simbol al bogatiei. In mod normal, aceasta poarta o moneda in gura, dar poate fi prevazuta si cu o coroana pe cap, ce semnifica autoritatea ei in stimularea bogatiei. Broscutele trebuie asezate in numar de 1, 2, 3, 8 sau 9. Dimineata trebuie sa ii bagati banutul in gura si sa o intoarceti, astfel incat sa priveasca spre exterior, urmand ca seara sa ii scoateti banutul si sa o intoarceti la loc.

Pentru o situatie materiala in crestere, pentru o viata prospera si castiguri financiare, va recomandam sa apelati la aceste sfaturi. Prin combinarea armonioasa a acestora, norocul dumneavoastra in privinta banilor, dupa cum invataturile Feng Shui au dovedit, va va fi asigurat.

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri