Dacă îți dorești să oferi curții tale un caracter elegant, creativ, practic, folosește-te de piatra naturală în procesul de amenajare.

Bucuria de a sta la casa este dată, firește, inclusiv de prezența grădinii. Oricât de mică, aceasta oferă frumusețea florilor, a unei altfel de priveliști atunci cand te uiți pe geam.

În plus, dacă exploatezi spațiul deținut în mod eficient, vei crea un loc preferat în care să te bucuri adesea de relaxare și confort.

Dacă îți dorești să oferi curții tale un caracter elegant, creativ, practic, folosește-te de piatra naturală în procesul de amenajare.

Frumusețea pietrei naturale este de neegalat, vei câștiga un spațiu cu o puternică personalitate, unde tu și toți ai tăi vă veți simți confortabil.

1. Investește într-un grătar de grădină

Un grătar de grădină este o componentă principală pentru petrecerea unui timp relaxant în propria curte, alături de familie și prieteni. Dacă te întrebi cum ar putea fi inclus un grătar în decorul curții tale, optează pentru unul din piatră naturală de cea mai bună calitate și vei vedea că acesta se va integra perfect, grație materialului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Piatra este un element al naturii, ea va fi astfel ca parte naturală din grădină alături de copaci, iarbă, flori sau aleile pietruite.

Găsești grătare de curte de dimensiuni variate, deci nu îți face griji că nu vei avea loc să-l instalezi. Un grătar mic ca cel din imaginea de mai sus va însemna piesa de rezistență a curții tale, un element de atracție, cu un puternic caracter decorativ și cu un rol util. Preparatele pe grătar savurate în curte vor fi pe placul tuturor membrilor familiei tale.

2. Creează alei din piatră naturală poligonală

Un material durabil și rezistent, piatra este indicată pentru a fi folosită la pavajele curții tale. Indiferent de conditiile climatice aspre, inclusiv îngheț, nu vor exista probleme. În plus, te vei bucura de aspectul decorativ de nivel înalt, indiferent de stilul de amenajare al curții, rustic sau modern. Textura și culoarea naturală a pietrei va oferi curții impactul vizual mult așteptat.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Piatra naturală poligonală este ideală pentru aleile grădinii. Ține cont că ți se pun la dispoziție materiale variate, deci implicit și culori diferite. Vei găsi cu siguranță modelul care să satisfacă cerințele familiei tale.

Piatra poligonală se va asorta cu grătarul de grădină în mod ideal, iar în privința îngrijirii nu ai de ce sa îți faci nicio grijă.

3. Optează pentru o bancă de grădină din piatră

Cele mai bune obiecte decorative pe care le poți aduce unei grădini mici sunt acelea care îmbină utilul cu plăcutul. O bancă de grădină din piatră are tocmai acest rol, ca prin simpla ei prezență să uimească plăcut, să încânte și să se armonizeze perfect în curtea ta.

Piatra oferă unei piese de mobilier unicitate, simplitate și eleganță în același timp. Poți alege o bancă din marmură sau din granit. Aceasta nu ocupă mult spațiu și este practică. Ea rămâne permanent afară, fără ca vremea (soare, ploaie, zăpadă) să o afecteze. Nu trebuie așadar să resimți disconfortul de a scoate de fiecare dată scaunul din casă pentru a-l așeza în locul preferat din curte și a savura cafeaua în aer liber. Ai banca ta din piatră mereu gata să te întâmpine.

Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Sursa foto: PIATRAONLINE.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri