Bicicletele și trotinetele electrice sunt văzute tot mai des pe străzile orașelor, însă nu este vorba despre o simplă modă.

Aceste mijloace de transport alternativ au nenumărate avantaje, începând cu faptul că sunt prietenoase cu mediul și cu buzunarul și încheind cu modul în care ne îmbunătățesc stilul de viață. De data aceasta vorbim despre trotineta electrică, poate cel mai comod mijloc de transport, la orice vârstă. Astfel de trotinete electrice sunt pliabile și ușor de transportat, îți oferă libertate de mișcare și acces rapid prin traficul aglomerat din oraș. Iată și alte avantaje de care te bucuri dacă alegi un asemenea mijloc de transport:

1. Trotineta electrică funcționează cu baterii, așa că este prietenoasă cu mediul și o excelentă alternativă la alte mijloace de transport. Și pe lângă că nu poluează, te va ajuta și să faci economii semnificative, pentru că toți banii care s-ar fi dus pe benzină acum îți rămân ție.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

2. Este potrivită pentru drumurile zilnice. Suportă o greutate destul de mare, este stabilă, ușor de manevrat și, spre deosebire de bicicleta clasică, nu îți solicită articulațiile. Deci, o variantă ideală și pentru mers la birou, dar și pentru câteva cumpărături zilnice.

3. Este un mijloc de transport rapid, care îți permite să te strecori prin traficul aglomerat. Viteză maximă este de aproximativ 25 kilometri pe oră. Gata cu drumurile până la birou și înapoi care durează ore întregi, deci timp câștigat pentru tine.

4. Urcă ușor în pantă, așa că poate rula pe diferite tipuri de teren. Locuiești într-un oraș minunat, situat pe dealuri și coline? Ei bine, dacă bicicleta clasică este o variantă pe care nu o poți lua în calcul din acest motiv, trotineta electrică este exact ceea ce îți trebuie.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

5. Este ușor de transportat în autobuz sau metrou, pentru că este pliabilă și cântărește puțin. Te întrebi de ce să mai folosești mijloacele de transport în comun dacă ai o varianta alternativă? Poate te prinde ploaia sau trebuie sa ajungi într-o zonă unde nu ai acces pe trotinetă.

6. Îți permite să descoperi altfel orașul și să fii la curent cu noutățile. Trasee alternative, o privire aruncată în interiorul galeriei de artă care tocmai s-a deschis lângă biroul tău, un cappuccino luat de la cafeneaua despre care toți prietenii îți spun că este minunată sunt doar câteva dintre motive.

7. O poți folosi ca mijloc de transport atunci când știi că nu poți urca la volan și astfel nu mai este nevoie să chemi taxiul. Ai băut un pahar de vin, nu ești amețită, dar nici poți risca să te oprească poliția dacă ești la volan? Da, trotineta electrică este varianta câștigătoare.

Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

8. Chiar dacă nu trebuie să pedalezi, trotineta electrică te menține în formă, asta pentru că are unele lucruri în comun cu skateboardul electric. Deci, nu doar că te bucuri de drumuri liniștite și fără să te enervezi ca atunci când ești la volan, dar îți antrenezi și o parte din musculatură.

9. Dacă este dotată cu far și stop, trotineta poate asigura traseul pe timp de noapte, în condiții de siguranță. Asta nu te scutește de un plus de atenție când ești în trafic, dar clar va fi o variantă minunată în serile fierbinți de vară, când o astfel de plimbare va fi și mai plăcută.

Foto by Andriy Bilous via Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri