Dezordinea induce energii care stagneaza si confuze, lasandu-te lipsit de vitalitate. Locuinta ta iti oglindeste personalitatea iar dezordinea blocheaza fluxul optim al energiei si implicit iti afecteaza starea de spirit. La nivel simbolic, dezordinea inseamna energii blocate iar cea din mediul inconjurator poate reflecta o dezordine spirituala. Inainte de amenajarea unei locuinte in conformitate cu invataturile Feng Shui este extrem de important sa scapi de dezordine.

Concentreaza-te asupra acestor trei spatii, deoarece sunt strans legate de starea ta de bine. Ordineaza, purifica si indeparteaza. Acestia sunt pasii cei mai importanti intr-o curatenie bazata pe Feng Shui. Creeaza un traseu fara blocaje pentru fluxul energiilor din casa ta, cu scopul de a te bucura de o viata armonioasa.

Chiar daca nu esti un adept al invataturilor Feng Shui, trebuie sa recunosti ca ori de cate ori te afli intr-un spatiu dezordonat starea ta spirit nu este tocmai cea mai buna si precis ai observat faptul ca dupa ce ai facut curatenie esti mai optimist si dai mai mult randament. Asadar, indiferent de metoda prin care iti ordonezi locuinta, acest proces este deosebit de important pentru a te simti in largul tau.

Sursa: condo.ro

Citeste si alte articole pe condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Mobilier pentru baie

Cum alegem culorile pentru dormitor?

Un spatiu religios fara religie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri