In cadrul tehnicilor Feng Shui, Bagua constituie o harta, o reprezentare a diferitelor aspecte ale vietii si a sectorului in care se situeaza fiecare dintre acestea in locuinta ta. Termenul Bagua este chinezesc si constituie un concept fundamental pentru Feng Shui. Bagua este o diagrama octogonala ce include cele mai importante aspecte ale vietii:

4.Bogatia

Zona prosperitatii nu se refera doar la bogatiile materiale. Acest sector are legatura directa si cu faptul daca te simti cu adevarat binecuvantat in viata. Ai parte de oportunitati? Familia ta este

recunoscatoare pentru faptele tale bune? Tocmai ai avut parte de o promovare la locul de munca? Aceasta zona necesita o atentie considerabila daca duci lipsa de bani sau te simti inconjurat de ghinion.

5.Sanatatea

Zona sanatatii se refera in mod direct la problemele legate de sanatate si de o viata echilibrata. Daca nu te simti prea bine, esti coplesit, stresat si duci lipsa de vitalitate este indicat sa revizuiesti aceasta zona. Asa cum sanatatea face parte din viata noastra si ne permite sa functionam optim, sectorul sanatatii este centrul hartii Bagua, influentand fiecare zona in parte.

6.Relatiile cu semenii, Calatoriile

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Din secretele presopuncturii - atingerea vindecătoare! Apăsând punctul Yintang, localizat chiar la nivelul celui de-al Treilea Ochi, ne reactivăm suflul vieții și pacea minții Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo! Provoacă. Creează. Secretele unui look wow

Ai parte de prieteni la care poti apela in momente de criza? Exista o persoana langa tine care te poate indruma atunci cand ai probleme? Acest spatiu are legatura si cu modul in care ajuti tu pe altii. Daca esti dispus sa-ti ajuti semenii vei gasi sprijin atunci cand ai mai mare nevoie.

Acest spatiu este legat si de calatorii si de posibile ocazii favorabile in strainatate.

7. Creativitatea si copiii

In situatia in care copiii tai par nefericiti sau bolnavi acest sector este cel catre care trebuie sa-ti indrepti atentia. Creativitatea se leaga si de modul in care iti petreci timpul liber sau de modul in care te exprimi – prin sport, arte, activitati in aer liber etc. Aceasta zona a hartii Bagua are legatura si cu capacitatea ta de a duce la bun sfarsit lucrurile incepute si cu modul in care reusesti sa materializezi ceea ce iti doresti in viata.

Dezvăluie secretele strălucirii! Noul ritual de îngrijire a tenului Marion Cotillard, strălucitoare și fascinantă, alături de Cosmina Stratan, în Frate și soră, un film despre secrete de familie Pregătește-te de iarnă alegând echipamente de schi pentru toată familia

8.Studiul, cunoasterea si meditatia

Aceasta zona este legata de studiu, de autocunoastere, intuitie si meditatie. Este locul ideal pentru a te retrage atunci cand ai nevoie sa te relaxezi si sa-ti incarci bateriile. De asemenea este un loc potrivit pentru studiu.

9.Faima si aspiratiile

Aceasta zona are legatura cu ce anume crezi despre tine, cu aspiratiile tale si cu ce anume iti doresti sa devii. Te afli aproape de scopurile tale si de realizarea viselor? Sectorul faimei se leaga si de respectul de sine si de pozitia sociala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri