Viata isi urmeaza cursul firesc! Inveti, lucrezi, iubesti si vrei sa-ti intemeiezi o familie.

E timpul sa iti cumperi o casa. Vrei o casa traditionala sau iti doresti o locuinta confortabila, unde sa te simti acasa alaturi de cei dragi?

Peretii sunt elementul cel mai durabil al unei case. Poti opta pentru un material de zidarie traditional, rezistent si trainic. E suficient? Ai mai vrea poate sa adaugi la lista de beneficii, sa fie calduros iarna si racoros vara, sanatos si sigur pentru familia ta, economic, usor si rapid de construit.

Nu uita, casa la care te gandesti are DOUA costuri:
• Costul imediat: legat direct de cumparare
• Costul de intretinere: repartizat pe toata durata de folosinta a casei.

Poti sa treci acum la calcule...

Folosind BCA MACON pentru zidarie ai un cost de achizitie, dar si alte beneficii foarte importante, cu influente directe in reducerea costului de intretinere . Ai asadar, economii in fiecare zi :
Mai putina energie necesara pentru un climat confortabil, deci ECONOMII la incalzirea locuintei taleO locuinta sigura, care iti ofera protectie maxima in cazul incendiilor sau al cutremurelor; pentru ca ai grija de cei dragi, este important sa ii stii in siguranta
Instalatii electrice, sanitare, de incalzire simplu de realizat. Casa nu trebuie sa se transforme intr-un adevarat santier pentru ca tu sa ai o priza in plus, o alta chiuveta sau o teava inlocuita
Poate peste 5 ani vei dori un living mai mare, o camera a copilului, o alta intrare sau o suprafata curba. Nimic mai accesibil cand vine vorba de compartimentari sau modificari interioare ulterioare.

Si calculele ar putea continua.

Tragi linie si ai rezultatele: casa unde sa te simti acasa. Confortabila, sigura si ieftin de intretinut! Cu BCA MACON, un material de zidarie CALDUROS!

De mai bine de 80 de ani de cand a inceput productia BCA-ului in lume, acesta s-a remarcat ca un material de zidarie cu o capacitate de izolare termica si fonica superioara, durabil, sigur si usor de pus in opera. Inca de la inceputurile productiei industriale si la nivelul Romaniei, MACON a inclus acest material in procesul de fabricatie, dezvoltandu-l si imbunatatindu-l permanent, astfel incat sa oferim romanilor un produs autohton adaptat an dupa an in functie de evolutia nevoilor.

In 50 de ani de experienta si perfectionare continua, am invatat importanta legaturilor profunde si trainice, atat cu clientii sau colaboratorii, dar si cu mediul inconjurator. Tocmai de aceea, BCA MACON este gandit si produs pentru a fi un material de zidarie CALDUROS.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri