Reaminteste-ti de copilarie adoptand stilul lunii iulie. Incepe prin a folosi piese de mobilier din lemn natural si materiale in culori calde, naturale. Apoi, reinterpreteaza-l in contemporan si ofera-i amprenta ta.

Rememorezi cu placere vacantele pe care le petreceai in copilarie la tara si imediat incepi sa simti pe fata aerul curat al unui sat de munte. Apropie-te de natura, inconjoara-te de relaxare. Alege pentru amenajarea interioara a casei tale de vacanta stilul rustic – stilul lunii propus de kika.

Incepe prin a folosi piese de mobilier din lemn natural si materiale in culori calde, naturale. Apoi, reinterpreteaza-l in contemporan si ofera-i amprenta ta. Vei avea intimitate, multa lumina, datorita combinatiei de obiecte simple, care nu incarca locuinta. Spatiul va fi fermecator, primitor, iar atmosfera, inevitabil, de vacanta.

Creeaza mici contraste prin accesorii vii, colorate, in nuante de rosu sau verde, inflorate, cum ar fi fete de masa din bumbac sau in brodate, pentru masa din living sau, de ce nu, suporturi pentru farfurii din materiale de asemenea naturale, de culoare roz prafuit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Ca sa acoperi scaunele din lemn, foloseste perne moi, in culori bej nisipiu si nu uita sa acorzi o tusa personala spatiului prin accesoriile alese de tine: vaze din sticla transparenta cu flori de camp, o lampa care lumineaza seara discret incaperea, tablouri cu trandafiri, o oglinda cu aspect antichizat, prafuit, o lada de zestre perfecta pentru depozitarea diverselor lucruri sau pentru a fi folosita ca masuta de cafea.

In fiecare incapere a casei opteaza pentru o podea tot din lemn, peste care poti intinde un covor taranesc din bumbac sau lana fie poti opta pentru un covor din blana naturala de oaie sau taur.

Mobilierul de bucatarie, cu finisaje cat mai simple, trebuie sa fie, inainte de toate, incapator si lacuit astfel incat sa reziste chiar si in conditiile normale de umezeala ale unei bucatarii functionale. Asadar, accesorizeaza locul pentru gatit cu produse care au patina timpului: o rasnita veche de cafea sau de condimente, o vaza cu flori de camp, funii de usturoi, buchete de condimente frumos mirositoare, cum ar fi, de exemplu, cimbrul sau busuiocul.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Pentru a mentine o atmosfera calda, este recomandat ca vesela sa fie simpla, de culoare alba, iar perdelele, cele care infrumuseteaza orice incapere, sa fie din tesatura taraneasca. Ai creat, astfel, o atmosfera intima, primitoare. Cufunda-te in balansoarul confortabil, ca al bunicii, inchide ochii si relaxeaza-te in decorul cald al locuintei tale! Fiecare zi este un nou motiv de bucurie!


 

Foto si informatii oferite de kika


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri