Ei bine... de curand am aflat in ce consta secretul fericirii personale. Nu m-a ajutat nimeni din cei din jur, l-am aflat de una singura. Existenta ta poate fi minunata atata timp cat te regasesti in ea. Ia-ti cateva binemeritate zile de vacanta, incearca sa-ti simplifici viata si mediteaza asupra urmatoarelor sfaturi
Ai simtit vreodata ca viata ta aparent “perfecta” nu este deloc asa cum pare? Ca nimeni din jurul tau nu-si gaseste locul in ea si cu atat mai putin tu? Tuturor ni se mai intampla sa ne simtim inchisi in cercul propriei vieti. Alergam in stanga si in dreapta, cautand sa ne indeplinim propriul destin, insa habar nu avem ce ar putea sa inseamne acesta pentru noi. Deschizand orice carte de dezvoltare personala intalnesti la tot pasul cuvinte precum “reinventare”, “schimbare” sau “incredere in sine” scrise cu litere de-o schiopa in speranta ca le va intelege si muritorul de rand...

Recunosc ca nu de putine ori le-am privit cu ochi straini si goi, fara sa-mi spuna sau sa-mi sugereze ceva. Sensul lor profund mi-a scapat de fiecare data. La fel cum nu am reusit sa descifrez pana acum de unde isi trag unii oameni puterea de a se schimba pe ei insisi si viata pe care o duc. Ei bine... de curand am aflat in ce consta secretul fericirii personale. Nu m-a ajutat nimeni din cei din jur, l-am aflat de una singura. Existenta ta poate fi minunata atata timp cat te regasesti in ea. Ia-ti cateva binemeritate zile de vacanta, incearca sa-ti simplifici viata si mediteaza asupra urmatoarelor sfaturi:

Gandesc pozitiv, deci exist - Asa cum rugaciunea nu are drept scop transformarea lui Dumnezeu, ci a celui care se roaga, si gandirea pozitiva urmareste schimbarea celui care crede in ea. Invata sa ai incredere in tine. Imagineaza-ti succesul, dar crede cu tarie in el. Poti face mult mai mult decat sa crezi in minuni, asigura-te ca poti conta pe ele. “Nevoia te invata” nu este doar o vorba aruncata in vant. Impasul in care te afli momentan poate fi cel mai eficient stimulent al gandirii creative.

Lucrurile inutile??? Afara din viata mea - Fa o triere drastica intre lucrurile de care ai nevoie si cele total inutile. Incepe cu hainele din sifonier si continua cu lucrurile de pe birou, cu mesajele din telefon si cu cele din inbox, cu pozele care iti trezesc amintiri neplacute. Scapa de lucrurile care prisosesc in geanta ta. Opreste-le doar pe cele care valoreaza ceva pentru tine. Chiar daca sunt niste lucruri simple si banale, bucura-te intens de ele! Epilogul selectiei nu se trebuie sa se rezume doar la lucrurile materiale, ci se continua cu cele spirituale. Nu are rost sa te chinui cu intrebari de genul “daca as fi facut altfel...”, “dar daca...”, sau “cum ar fi fost...” Pastreaza din trecut doar aspectele frumoase si incearca sa vezi partea frumoasa a ceea ce ti se intampla in prezent. Spune “nu” sentimentelor negative si iubirilor care au incetat sa mai fie iubiri.
Kudika Tarot

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri