Daca doresti sa iti reamenajezi o incapere de a carei imagine te-ai saturat, insa nu vrei sa investeti o suma considerabila, urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa realizezi acest lucru.
Daca doresti sa iti reamenajezi o incapere de a carei imagine te-ai saturat, insa nu vrei sa investesti o suma considerabila, urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa realizezi acest lucru.

Rearanjeaza mobilierul

Indeparteaza piesele de mobilier de perete si amplaseaza-le in pozitii mai interesante, care vor modifica imaginea si dimensiunile incaperii.

Zugraveste unul dintre pereti

Probabil ca ai tot auzit faptul ca pentru a-ti "dichisi" incaperea, ar trebui sa o zugravesti. Zugraveste asadar unul dintre pereti intr-o culoare aparte, ce va avea rol de accentuare in cadrul incaperii. Aceasta culoare poate sa fie una intensa sau subtila, in functie de preferintele tale. Insa, trebuie sa ai in vedere faptul ca restul incaperii trebuie sa fie intr-un contrast complementar cu aceasta culoare. Pe urma, poti sa amplasezi un obiect de arta pe acest perete, in nuante apropiate. Vei fi surprins de faptul ca privirea ta se va opri de cele mai multe ori asupra acestei zone a incaperii.

Plantele

Poti sa introduci elementele naturii in incapere. Plantele reusesc intotdeauna sa ofere o nota de noutate in orice spatiu.

Un covor nou

Achizitionarea unui nou covor este o metoda foarte reusita pentru a oferi o imagine relaxanta in cadrul unei incaperi. Cauta un covor care prin culorile sale va fi in contrast complementar cu restul camerei. Amplaseaza acest element pe diagonala sub o masuta de cafea sau sub o masa de sufragerie.

Colaj de fotografii

Poti sa realizezi de unul singur un colaj de fotografii pe care il poti inrama intr-un ancadrament deosebit sau poti sa amplasezi o serie de fotografii inramate pe perete, intr-un mod jucaus.

Ilumineaza cu lampi noi

Ilumineaza-ti locuinta prin lampi noi. Poti sa combini o serie de lampi, cum ar fi cele de masa sau cele de podea pentru a crea un efect deosebit de decorativ si pentru a oferi solutii de iluminare foarte ingenioase.

Tapetul

In functie de dimensiunile incaperii, tapetul si adaugarea de cornise este o alternativa foarte ingenioasa pentru vopsea. Exista o gama foarte variata de modele de tapet in functie de tipul incaperii si de modul de amenajare.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri