Amenajarea unui spatiu foarte mic pune de cele mai multe ori o serie de probleme. Decorarea unor locuinte mici este o provocare, mai ales atunci cand dispui de foarte multe lucruri. Pentru o amenajare reusita in astfel de spatii inspira-te din cele cateva idei pe care ti le oferim in acest articol.

Mai mult decat atat, decoratiunile de perete din fier forjat pot fi utilizate intr-o serie de moduri ingenioase.

Daca ai posibilitatea sa zugravesti peretii, pentru sfaturi legate de cromatica ideala intr-o locuinta modesta, citeste articolul Amenajarea camerelor mici!

Lumina

Daca micul tau apartament este prevazut cu ferestre mari, foloseste-le in avantajul tau!

Permite patrunderea unei cantitati cat mai ridicate de lumina naturala, prin perdele vaporoase, deschise la culoare. In situatia in care ferestrele sunt mici, include cat mai multe surse de lumina artificiala, iar in privinta corpurilor de iluminat poti alege design-uri interesante pentru un decor special.

Chiar daca amenajarea unei locuinte modeste este destul de dificila, prin curaj si putina imaginatie vei putea realiza un ambient cat se poate de reusit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Succes!

Sursa: Condo.ro

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Shopping: Mobilier pentru bucatarie

Decoratiuni Feng Shui


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri