Cine sunt, conform Forbes, cele mai puternice femei din lume in acest moment? Fie ca activeaza intr-un mediu politic, economic sau creativ, aceste femei arata lumii intregi ce inseamna puterea la feminin. Clasamentul a fost realizat in functie de averea acumulata de aceste femei dar si in functie de influenta pe care o au acestea in plan social si politic.

10. Ellen DeGeneres, realizatoare TV

Ellen, in varsta de 53 de ani, este realizatoare de televiziune americana si comedianta de mare succes. Ea a castigat un premiu Emmy pentru cel mai bun talk show - The Ellen DeGeneres Show.

9. Beyonce Knowles, artista

Beyonce, de 29 de ani, este una dintre cele mai aclamate vedete din show-biz. Knowles a primit numeroase premii si recunoasteri, fiind una dintre cele mai premiate artiste. Ea are un total de 16 premii Grammy.

La editia din anul 2011 a Billboard Music Awards, Beyonce a fost onorata cu un Billboard Milennium Award, in semn de recunoastere pentru cariera ei si pentru influenta sa notabila in industria muzicala. Intr-un recent interviu pentru Harper’s Bazar, cantareata s-a declarat feminista convinsa. De altfel se citeste si prin intermediul videoclipurilor si cantecelor sale ca artista ar vrea sa transmita un mesaj de imputernicire la adresa femeilor.

NorthFoto


8. Gail Kelly, CEO

Este femeie de afaceri din Australia, CEO al Westpac - una dintre cele mai puternice banci din Australia. In anul 2005, Gail, acum in varsta de 55 de ani, devenise una dintre cele mai bine platite femei din lume. Cariera lui Gail Kelly poate fi relatata doar in termeni superlativi.

Este originara din Africa de Sud, iar acum este una dintre cele mai puternice femei din Australia si din lume. Fiecare declaratie a acestei femei este urmarita cu mare interes in Australia, de multe ori chiar, provocand controverse nationale.

7. Lady Gaga, artista

foto)

6. Indra Nooyi, CEO PepisiCo Inc.

In varsta de 55 de ani, Indira Nooyi este una dintre cele mai titrate femei din lumea afacerilor. Potrivit publicatiei Idei de Afaceri, Indra Krishnamurthy Nooyi este mama si femeie de afaceri de origine hindusa si este directorul executiv al companiei PepsiCo in prezent. Indra a dovedit tuturor ca este un spirit tanar, inovator si care transmite forta si hotarare suprema in afaceri. Nu se lasa mai prejos nici in viata de familie, pe care o administreaza cu multa pasiune si daruire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri