Care sunt previziunile astrologice pentru anul acesta in sectorul carierei si al banilor?
Schimbarile in cariera nu trebuie insa facute in noiembrie si decembrie, pentru ca exista mari sanse sa nu iei decizia corecta.
2008 va fi un an destul de plin profesional, vor avea loc schimbari la locul de munca si va trebui sa iti demonstrezi in nenumarate randuri abilitatile profesionale. Vor fi presiuni, vor fi probleme, vei avea parte de numeroase teste.
Scorpion
Va fi un an destul de dificil, mai ales in primele cinci luni. Vor fi numeroase provocari, vei intalni numeroase piedici si vei avea impresia ca nimic nu iti merge. Te vor consuma mult discutiile cu superiorii. Nici la capitolul bani nu vei sta foarte bine. Din a doua jumatate a anului, vor avea loc schimbari in bine. Situatia financiara se va imbunatati, vei avea mai multe oportunitati in cariera, dar vor exista in continuare dificultati. In 2008 vei fi pusa la incercare si adevaratele rezultate ale muncii tale se vor vedea in 2009 si 2010.
Sagetator
Incepand cu luna mai, vei avea mai multe oportunitati in zona carierei, in special in ceea ce priveste veniturile suplimentare. In 2008 te vei gandi mai serios la obiectivele profesionale pe termen lung. Nu te vei mai entuziasma la fel de usor, vei privi totul la rece si vei putea sa iei decizii cu adevarat potrivite. In ianuarie s-ar putea sa ai ceva probleme cu partenerii de afaceri sau colegii de munca.
In 2008 nu vor fi progrese rapide, nu vor fi evolutii spectaculoase. Vei face pasi mici, dar in directia buna. Ai nevoie de siguranta, de stabilitate si le vei obtine in cele din urma. Vei avea parte de recunoastere atat pe plan profesional, cat si pe plan social.
Capricorn
Nativii acestei zodii vor fi favorizati in 2008 in viata profesionala. Daca ai propria afacere, atunci vei fi martorul evolutiei rapide a acesteia, daca ai in subordine mai multi angajati, atunci cu siguranta echipa se va mari considerabil. Perioada iunie-octombrie este ceva mai dificila si indiferent cat de multe eforturi ai face, vei simti ca rezultatele intarzie sa apara.
Atmosfera la locul de munca s-ar putea sa fie mai tensionata decat de obicei, mai ales in primele luni ale anului. Va fi o perioada stresanta, vei avea discutii in contradictoriu cu sefii, dar te vei descurca de minune.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri