Care sunt previziunile astrologice pentru anul acesta in sectorul carierei si al banilor?
Daca nu esti multumita de jobul actual, daca atmosfera este mult prea stresanta, atunci este cazul sa te reorientezi. Situatia nu se va imbunatati. In aprilie, iti va fi mult mai usor sa faci o schimbare. Te gandesti inca de pe acum la ea, dar inca nu reusesti sa iti aduni puterile si sa faci pasul decisiv.
Leu
Anul acesta va fi foarte norocos pentru lei mai ales in ceea ce priveste cariera si finantele. Incepand cu luna iulie, leii vor avea mari sanse sa remarce la locul de munca si sa isi sporeasca veniturile. Anul este posibil sa inceapa destul de prost, sa fie numeraose provocari si obstacole, dar totul se schimba radical incepand cu a doua jumatate a anului.
Dinamismul, creativitatea si inovatia te ajuta sa excelezi anul acesta. Trebuie sa iti pui in valoare cunostintele si aptitudinile, trebuie sa lupti si ai toate sansele sa reusesti. Atentie la parteneriate mai ales in prima jumatate a anului, deoarece s-ar putea sa ai mari dezamagiri.
Fecioara
La inceputul anului vor fi numeroase schimbari in bine pe plan profesional. Incepand cu luna mai, cresterile nu vor fi la fel de mari, mai putin in luna septembrie cand se vor ivi cateva oportunitati demne de luat in seama. Vei avea parte de dificultati, de provocari si va trebui sa muncesti mai mult, mai bine. Investitiile nu sunt recomandate in 2008.
Va trebui sa fii deschisa si flexibila, pentru ca schimbarile se vor tine lant si nu vor fi intotdeauna in interesul tau. Poti obtine promovarea mult dorita, dar trebuie sa lucrezi mai mult la relatii dezvoltate cu colegii de munca.
Veniturile tale vor fi relativ constante.
Balanta
In 2008, te vei descurca relativ bine cu banii, nu vor fi nici cresteri si scaderi spectaculoase ale veniturilor tale. Doar in perioada iulie-noimebrie ai sanse sa castigi mai mult. Trebuie sa ai grija doar in perioada mai-iunie, cand s-ar putea sa nu stai prea bine la capitolul finante. Tot atunci te vei gandi serios sa iti schimbi jobul. Daca nu este doar un capriciu de moment, atunci vei avea sanse reale sa iti gasesti un alt loc de munca. In 2008 poti sa iti schimbi si domeniul de activitate. Chiar daca vei face schimbari majore in viata profesionala, veniturile vor fi cam tot aceleasi. Si persoanele care nu au momentan un loc de munca, au mari sanse sa isi gaseasca jobul dorit.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri