Care sunt previziunile astrologice pentru anul acesta in sectorul carierei si al banilor?
Cele mai multe oportunitati vor veni din afara tarii. Daca ai sansa de a lucra in strainatate, atunci nu ar trebui sa eziti.
Varsator
Anul 2008 este destul de bun pentru varsatori, desi este un an pregatitor. Vei evolua incet, dar sigur, te vei gandi destul de des sa iti schimbi profesia, dar adevaratele sanse vor aparea in 2009. Anul acesta, trebuie si te gandesti bine la cursul pe care doresti sa il ia viata ta profesionala si daca doresti o schimbare majora sa te pregatesti cat mai bine pentru ea.
In 2008 trebuie sa iti faci planuri pe termen lung si sa incerci sa nu te mai lamentezi, sa incetezi sa crezi ca totul este imposibil. Viata ta profesionala depinde numai de tine. Ai foarte mari sanse sa te faci remarcata si chiar iti este usor sa iti demonstrezi abilitatile, dar ai grija pentru ca vei avea o stare de nemultumire care poate persista. Nu stii pur si simplu incotro sa o apuci, motiv pentru care uneori nu te vei concentra foarte mult asupra sarcinilor tale.
Bani vei avea, dar pentru tine nu sunt niciodata indeajuns. In perioadele ianuarie-aprilie si iulie-octombrie trebuie sa fii mai chibzuita, pentru ca vor aparea destul de multe cheltuieli nepravazute. Nu ar fi rau sa si economisesti.
Pesti
Ai mari sanse sa obtii promovarea mult dorita sau jobul visurilor tale, desi competitia este acerba. Vei creste foarte mult pe plan profesional, chiar daca nu vei avea intotdeauna sprijinul superiorilor. Vei munci mai mult, vei fi mai stresata, dar vei fi multumita de rezultatele muncii tale. Situatia financiara ramane constanta, chiar daca vei avansa destul de mult in ierarhie. Abia in 2010, vei avea parte de castiguri substantiale.
Chiar daca veniturile stabile raman constante, daca iti doresti venituri suplimentare, vei avea cateva oportunitati incepand cu luna mai.
Te va ajuta foarte mult o persoana apropiata tie.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri