"Constientizarea frumusetii este un lucru ce tine de fiecare persoana in parte si de mediul in care activam".

Lili Baaddi: "Mi-as dori mai mult timp pentru mine, dar pentru moment acest lucru este imposibil. Afacerea pe care o conduc imi necesita zilnic prezenta".

Inconjurati din toate partile de kitch-uri, de prost gust, de etaloane false si artificiale de frumusete, nu mai suntem capabili sa percepem frumusetea la adevarata ei valoare. Frumusetea este fie prost, fie rau inteleasa. In conceptia personala, ce inseamna de fapt a fi o femeie frumoasa?

Lili Baaddi: "Sa fii o femeie frumoasa inseamna sa te simti bine in pielea ta. Pentru mine termenul de “femeie urata” nu exista. Sunt femei care si-au descoperit atu-urile si care stiu cum sa si le puna in valoare si femei care inca nu stiu ce sa scoata in evidenta -pentru aceasta este nevoie de sfaturile specialistilor. Nu exista oameni perfecti. Fiecare este frumos in felul lui, numai ca natura trebuie ajutata. Asa a aparut si cosmetica".

Sunteti o femeie de succes, cu o cariera impresionanta in spate. Sunteti sotie. Sunteti si mama. Cum se impaca cele trei ipostaze? Mai gasiti timp si pentru dumneavoastra?

Lili Baaddi: Trebuie sa se impace, dar este foarte greu. Toate cele 3 ipostaze: sotie, mama, femeie de afaceri mi le-am dorit si trebuie sa ma descurc pentru ca ele ma reprezinta ca om si ca profesionist. Printre picaturi, mai gasesc timp si pentru mine. Consider ca o persoana care se respecta trebuie sa se ingrijeasca si sa-si gasesca pentru ea cel putin 30 min pe zi. Daca noi nu ne punem in valoare pe noi insine, nu o vor face nici ceilalti. Trebuie sa ne ingrijim si sa ne pastram frumusetea naturala, altfel ne pierdem valoarea si de aici si lipsa de respect a celor din jur.

Care au fost persoanele/ intamplarile care v-au ajutat sa va formati ca om si personalitate si care au fost persoanele care v-au ajutat sa va dezvoltati din punct de vedere profesional?

Lili Baaddi: Persoana care m-a sustinut inca de la inceput, neconditionat, a fost sotul meu. M-a incurajat mereu, chiar si atunci cand altii nu-mi dadeau sanse de reusita. Au existat si cateva persoane importante in domeniul beauty care m-au ajutat sa ma formez profesional si de la care am “furat” meserie.

Ati apela/ apelat la metodele chirurgiei moderne de infrumusetare pentru a scapa de un complex, pentru a sterge inevitabilele semne ale varstei sau pur si simplu pentru a va simti mai frumoasa?

Lili Baaddi: Nu – deocamdata ma descurc (zic eu) destul de bine cu tratamentele de infrumusetare, dar cand acestea nu vor mai face necesarul si se impune bisturiul, nu stiu ce voi face. Ramane de vazut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri