28 Martie 2014 publicat în Cariera 42 share-uri

Cel mai bun degustator de bere SABMiller din 2012 a fost... o femeie. Descopera povestea Sabinei Luca, femeia care vede intotdeauna partea plina a paharului, si ce inseamna sa fii un degustator de bere apreciat la nivel international. Sabina este in prezent Manager de Calitate Produs si Proces Ursus Breweries.

Dincolo de profesia ei de degustator recunoscut in fabricile SABMiller din intreaga lume, Sabina profita de orice ocazie pentru a petrece timp cu familia si prietenii, chiar daca pasiunea ei cea mai mare este sa calatoreasca. Dupa o zi de lucru solicitanta, se delecteaza cu un film bun sau cu balade romantice cantate de Norah Jones sau Bon Jovi, iar melodia de care nu se plictiseste niciodata este Violet Hill de la formatia Coldplay. I-ar placea sa citeasca mai multa literatura SF, preferatele ei fiind cartile din seria Dune, sa danseze si sa descopere frumusetile Romaniei.

Cu o experienta de peste 14 ani in industria berii, Sabina Luca este o pasionata a gustului si a berilor romanesti, a caror poveste ar dori-o spusa si apreciata peste mari si tari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri