Stim cu totii ca femeile nu se multumesc niciodata cu putin. Vor totul sau nimic!
Stim cu totii ca femeile nu se multumesc niciodata cu putin. Vor totul sau nimic! Daca au o cariera stralucita sau in curs de afirmare si sunt multumite din punct de vedere profesional, isi doresc iubire in viata lor. Daca iubesc si sunt iubite, isi doresc sa se realizeze pe plan profesional. Daca reusesc sa imbine cu succes viata profesionala cu cea personala, isi gasesc un alt motiv pentru care sa lupte. Motivatia de a lupta pentru ceva anume ne face mai puternice, ne provoaca sa facem dovada capacitatilor si a calitatilor noastre. Cate dintre noi reusesc insa sa gaseasca echilibrul intre implinirea personala si cea profesionala? Cate dintre noi sunt sotii model, mame de invidiat si profesioniste impecabile? Si cate dintre noi nu am fost puse in postura de a opta, involuntar sau nu, pentru cariera in defavoarea dragostei si viceversa? Indiferent de alegerile pe care le facem in viata, conteaza enorm de mult ceea ce ne dorim cu adevarat de la viata. Daca cerintele si asteptarile pe care le avem in viata vin si se pliaza pe fondul nostru sufletesc, atunci cand va veni momentul bilantului a ceea ce am facut in viata, vom avea curajul sa spunem: “Da, am reusit sa smulg vietii ceea ce refuza sa-mi dea. Sunt un om implinit!”

Un nou studiu aparut recent in publicatia CNN ne demonstreaza insa ce anume isi doreste femeia de astazi sa realizeze in viata. Cercetarile efectuate de Catherine Mosher, profesor in cadrul Centrului Medical Universitar Duke si Sharon Danoff-Burg, de la Universitatea din Albania, ne arata ca pentru majoritatea femeilor tinere cariera este mai importanta decat dragostea. Printre reprezentantii ambelor sexe exista anumite prejudecati conform carora, pentru barbati, cariera se afla de cele mai multe ori pe primul plan, in timp ce femeile se concentreaza mai mult pe familie si prieteni. Acest studiu contrazice insa opinia generala. Se pare ca barbatii sunt mult mai dispusi decat femeile sa sacrifice realizarile profesionale in favoarea unei relatii reusite. Sondajele de opinie au fost efectuate pe un esantion de 237 de tineri, barbati si femei. Acestia au fost rugati sa sorteze obiectivele pe care le au in viata in functie de importanta acestora, printre obiective numarandu-se: succesul financiar, cariera, educatia, contributia personala in societate, relatiile romantice, casatoria, copiii si prietenia.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri