Nu v-ati intrebat niciodata de ce doi caini sau doua pisicute apartinand aceleasi rase sunt totusi atat de diferite? De ce un animalut este nechibzuit, zburdalnic si dragastos nevoie mare, in timp ce fratele sau de rasa este mai retras si mai putin dornic de afectiune? Fiecare animalut se afla sub semnul unui semn zodiacal.

Animalutul Sagetator este genul de animal caruia, mai mult decat orice, ii plac libertatea si aventura. Bucuria sa este imensa cand este antrenat in activitati in aer liber si cand poate sa hoinareasca liber si nestingherit prin locuri in care nu a mai fost. Intotdeauna il gasesti pe picior de plecare si nu este tipul de animal care sa fie tinut 24 de ore din 24 in interiorul unei locuinte. Are o constitutie robusta, picioare lungi si puternice si o sanatate de fier, imbolnavindu-se cu greu. Alearga, fugareste, se ia la tranta, se implica, rabufneste, nu-i convine, incearca sa te convinga, etc. Animalul aflat sub zodia Sagetatorului nu oboseste niciodata, dar poate obosi cu usurinta o fire mai putin energica.

Animalutul Capricorn –Din punct de vedere al fizionomiei, animalutul aflat sub zodia Capricornului are o fata patrata, o constitutie osoasa, miscari agale si timide. Este lacom si pofticios, predispus cu precadere afectiunilor dentare. Este putin activ si oricat de ciudat ar suna, in cea mai mare parte a timpului nu ii place sa se joace. Tacut, deosebit de inteligent si ocazional rautacios si dusmanos, intampina reale dificultati in a se imprieteni cu alte animale, stand cuminte si retras in banca sa. Este rareori afectuos, se imbolnaveste cu greu. Daca se imbolnaveste totusi, perioada de recuperare este una foarte scurta.

Animalutul Varsator are tendinta de a fi rebel, nesupus si plin de surprize fata de stapanul sau. Ciudat si cusurgiu, nativul din Varsator este un animalut care are nevoie de intreaga libertatea de exprimare asa ca nu-i infrange spiritul tinandu-l in lesa sau in cusca. Lasa-l in schimb sa zburde liber prin casa sau prin curte si iti va arata recunostinta intr-un mod unic, aparte, asa cum numai el stie.

Nativului Varsator ii place de asemenea sa urmareasca comportamentul oamenilor si al altor animale doar pentru a se folosi de ceea ce vede.Chiar daca nu sunt lipiciosi si nici nu stiu sa-si arate intotdeauna afectiunea, nativilor Varsatori le place sa fie stransi in brate si alintati. In preajma unui nou stapan, pot parea timizi si oarecum pierduti, insa lucrurile se schimba radical pe masura ce il cunosc mai bine. Animalutele Varsator sunt dragastoase fara a fi prea tandre, sunt energice fara a fi insa obositoare, sunt interesante fara a fi ciudate, sunt domoale si calmie fara a fi deloc plictisitoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri