Nu v-ati intrebat niciodata de ce doi caini sau doua pisicute apartinand aceleasi rase sunt totusi atat de diferite? De ce un animalut este nechibzuit, zburdalnic si dragastos nevoie mare, in timp ce fratele sau de rasa este mai retras si mai putin dornic de afectiune? Fiecare animalut se afla sub semnul unui semn zodiacal.

Animalutul Fecioara este constiincios, foarte curat si grijuliu cu felul in care arata blanita sa, independent si egoist, refuzand sa imparta mancarea, culcusul, rasfaturile sau jucariile sale cu altcineva. Daca animalul tau de casa este Fecioara, asigura-te ca al sau culcus se afla intr-o perfecta stare de curatenie. Nu este pretentios in ceea ce priveste mancarea, insa mananca mult, fiind predispus in mod frecvent toxiinfectiilor alimentare. Este deosebit de inteligent, insa are tendinta de a se indispune pentru orice flecustet. Afectat si dornic sa fie placut, daca stapanul sau de dovada de neatentie in toiul demonstratiilor sale de afectiune, nativul Fecioara isi schimba brusc dispozitia. Ca atare, pleaca morocanos, suparat si hotarat ca data viitoare sa inceteze cu excesele de afectiune.

Animalutul Balanta nu este prea robust si nici prea activ, insa miscarile sale sunt extrem de gratioase, iar corpul sau este bine proportionat. Nu este genul de animal fidel si devotat pana la moarte stapanului sau locului in care traieste. Chiar daca se adapteaza luxului la fel de usor cum se adapteaza conditiilor mai putin pretentioase, casa si afectiunea sa se muta acolo unde ii este mai bine. Are obiceiul de a bea foarte multa apa. Nu ii place sa lupte si rareori raspunde provocarilor de aceasta natura, preferand sa stea deoparte. Cu toate acestea, este foarte sociabil si prietenos. Ii place in schimb compania oamenilor si a altor animale, iar singuratatea pe termen lung il intristeaza si il face sa devina apatic, refuzand sa mai manance. Balanta este animalul de companie ideal pentru familiile numeroase, cu multi membri.

Animalutul Scorpion – Daca iti doresti un animal micut si dragalas care sa te priveasca cu ochii sai mari, adanci, insa deloc inocenti in timp ce se cuibareste fericit si multumit in bratele tale, atunci animalutul din zodia Scorpion este perfect pentru tine. Animalutul din Scorpion este deosebit de sensibil la afectiune si la gesturile de afectiune, dar NU dependent de ele. Aparent are o fire linistita si pasnica, inofensiva, analizand si rumegand situatii diverse fara a interveni cu vreo maraitura sau zgarietura de unghii. Deseori insa, da dovada de incapatanare si de viclenie. Fura cu nonsalanta mancarea altor animale. Cu greu il poti enerva, insa daca reusesti ai face bine sa fugi din calea sa. Daca l-ai pedepsit in mod nedrept, nu te astepta sa te ierte cat ai zice peste. Cu greu ii poti intra in gratii din nou.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri