Nu v-ati intrebat niciodata de ce doi caini sau doua pisicute apartinand aceleasi rase sunt totusi atat de diferite? De ce un animalut este nechibzuit, zburdalnic si dragastos nevoie mare, in timp ce fratele sau de rasa este mai retras si mai putin dornic de afectiune? Fiecare animalut se afla sub semnul unui semn zodiacal.

Animalutul Pesti este foarte intuitiv si meticulos, jucaus si zglobiu, avand simturile foarte ascutite. Daca prinde drag de stapanul sau poate fi cel mai supus, devotat, bland si ascultator animal de companie. Poate fi insa extrem de nazuroz si mofturos asa ca uneori ai face bine sa te inarmezi cu suficient de multa rabdare. Ca sa ii castigi increderea asigura-i un meniu simplu, iar nu sofisticat si stabileste un interval pentru servit masa.

Nativul acestei zodii iubeste mai presus de orice ordinea si stabilitatea. Nativul acestei zodii are si inclinatii spre ipohondrie si s-ar imbolnavi de zece ori pe an daca asta inseamna sa-i acorzi mai mult rasfat si atentie. Poate fi insa si cel mai simpatic si dragastos prieten al tau. Intuieste cand esti trist si atunci ar face orice sa te binedispuna. Fie iti sare in brate si incearca sa te amuze prin ghidusiile sale, fie iti demonstreaza ca iti este alaturi prin tacere si intelegere fata de starea ta. Este dependent de prezenta ta si te-ar urma peste tot daca s-ar putea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri