Nu v-ati intrebat niciodata de ce doi caini sau doua pisicute apartinand aceleasi rase sunt totusi atat de diferite? De ce un animalut este nechibzuit, zburdalnic si dragastos nevoie mare, in timp ce fratele sau de rasa este mai retras si mai putin dornic de afectiune? Fiecare animalut se afla sub semnul unui semn zodiacal.

Animalutul Gemeni are ochi curiosi si vii, o constructie mai degraba supla, este curios, activ, agil, loial si iubindu-si nespus stapanul chiar daca nu este foarte dragastos, nu se gudura pe langa acesta si nici nu-si prea arata afectiunea. Ii place sa se lase dresat si sa i se arate in permanenta trucuri si ghidusii noi. Mai ales ca le invata uluitor de rapid... Este istet nevoie mare, ii place sa amuze oamenii si ai putea sa juri ca este tot numai argint viu Aici il vezi, aici nu-l mai vezi. Trece cu repeziciune de la o activitate la alta si pare a dispune de o inepuizabila energie nervoasa. Despre aceasta zodie se spune ca este indeosebi “vorbareata”: latra, miauna, scanceste, toarce, sare, se intoarce, scoate limba, maraie, scheauna... totul doar pentru a atrage atentia.

Animalutul Rac este foarte atasat de stapan si deosebit de atent la gesturile acestuia, cerand in schimb multa atentie si afectiune. Prefera oricand o portie sanatoasa de mancare servita in castronelul propriu, in caminul stapanului, unei hoinareli de toata frumusetea prin vecinatate. Are o constitutie delicata si fragila si cu toate acestea este predispus sa ia repede in greutate si sa reactioneze agresiv cand este agresat. Nu reactioneaza intotdeauna pozitiv atunci cand in preajma sunt animale sau oameni cu care nu este familiarizat. Poseda un simt al intuitiei foarte bine dezvoltat, de multe ori ghicind gandurile si intentiile stapanului. Cainii aflati in aceasta zodie reprezinta caini de paza excelenti deoarece sunt protectivi, luptand din rasputeri pentru a-si apara teritoriul.

Animalutul Leu se comporta uneori ca si cum el ar fi adevaratul stapan al casei si de aceea, din cand in cand, trebuie sa i se aduca aminte cum stau de fapt lucrurile. Animalul Leu este gelos atunci cand stapanul sau arata afectiune si altor animale sau oameni, rau... atunci cand este provocat si cand este provocat cu rele intentii, orgolios, mandru de afectiunea stapanului si amator sa fie laudat si recompensat pentru performantele sale, ce-i drept, remarcabile uneori. Nativul Leu este robust, joaca teatru de zile mari pentru a-si impresiona stapanul, este inteligent si viclean si ii place sa se impuna in fata animalelor mai slabe decat el.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri