Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Frumusete » Tratamente naturiste

Tratament pt cicatrici????

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
Acest topic este inchis si arhivat!
Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
Postat de alinaposchina pe 15 Septembrie 2008 la 10:39
Salutare tuturor!
Vreau sa intreb si eu...poate cunoaste cineva: exista vreun tratamnet naturist pentru estomparea cicatricilor provocate de interventiile chirurgicale? Am suferim mai multe operatii la un picior si as dori sa stiu daca exista ulieuri, plante care pot ajuta la o vindecare sau o estompare a acestor cicatrici.
Va multumesc!
Postat de necunoscut pe 23 Octombrie 2008 la 12:02
buna..............
Tratament împotriva cicatricelor
Zdrovit România activează pe piața farmaceutică din 2004, timp în care portofoliul său s-a mărit cu numeroase produse de succes, la care în prezent avem plăcerea să introducem și Contractubex gel.

Contractubex gel este produs de către Merz Pharmaceuticals din Germania și are ca indicații tratarea cicatricelor hipertrofice și cheloide, care limitează mișcările sau cicatricele desfigurante post-operatorii, amputații, arsuri, accidente; structuri cicatriceale (cicatrice rezultate în urma operației de cezariană).
Merz Pharmaceuticals este o companie inovatoare, specializată în cercetarea și promovarea medicamentelor, care asigură tratamentul în cazul bolilor neurologice și psihiatrice. Un alt domeniu de competență este cel al dermatologiei, in care produsele Merz se concentrează asupra tratamentului acneei, tratamentului căderii părului(Merz Special Dragee 60 drajeuri disponibil deja si in farmaciile din Romania) și tratamentul leziunilor severe și al cicatricelor.
Cicatricele indiferent de originea lor sau de vechimea lor, pun probleme celor care le au, probleme mai ales de natură estetică. În unele cazuri operația este inevitabilă, însă în altele, gelul Contractubex, datorită formulei sale unice bazate pe extract de ceapă, alantoină și heparină, oferă alternativa unui tratament comod și fără durere, cu eficacitate demonstrată clinic.
În urma studiilor clinice efectuate în cursul tratamentului cu Contractubex, indiferent de originea cicatricei și de vechimea ei, s-au constatat următoarele rezultate: reducerea dimensiunii cicatricei, îmbunătățirea colorației cicatricei, reducerea durității țesutului, reducerea durerii sau pruritului, eficiență în profilaxia rănii.
Lansarea oficială a produsului Contractubex va fi făcută în cadrul unor evenimente din lumea medicală. Contractubex și Merz Pharmaceuticals vor fi parteneri în cadrul Conferinței Chirurgilor Plasticieni și a Congresului Național de Dermatologie din această lună.
Cu o tolerabilitate foarte bună în cursul tratamentului pe termen lung, Zdrovit România recomandă cu încredere acest nou produs.
Contractubex este tratamentul eficient, comod și fără durere al cicatricelor.
Unele cicatrice se estompează repede, în alte cazuri folosiți Contractubex!

Zdrovit Romania - companie care activeaza in domeniul produselor farmaceutice si parafarmaceutice
Postat de roxytom99 pe 10 Februarie 2009 la 08:13
Cunosc o gama de produse naturiste(nu cred ca am voie sa scriu numele firmei aici pentru a nu parea reclama)Este vorba de un spray si o crema pe baza de Aloe Vera care regenereaza tesutul.Am avut o prietena care a avut o cicatrice de la o arsura, foarte urata, pe picior din cauza careia niciodata nu mergea la plaja fiindca.Cu aceste produse a scapat de cicatrice iar pielea s-a regenerat extraordinar.Daca vrei eventual imi scrii pe messenger
Postat de mcornelia19 pe 10 Februarie 2009 la 10:17
masajul local zilnic,drenaj limfatic,injectii,microdermabraziune,oxyjet star . www.dermavital-med.ro
Postat de Marilena_C pe 15 Februarie 2009 la 14:23
De la: roxytom99, la data 2009-02-10 08:13:41Cunosc o gama de produse naturiste(nu cred ca am voie sa scriu numele firmei aici pentru a nu parea reclama)Este vorba de un spray si o crema pe baza de Aloe Vera care regenereaza tesutul.Am avut o prietena care a avut o cicatrice de la o arsura, foarte urata, pe picior din cauza careia niciodata nu mergea la plaja fiindca.Cu aceste produse a scapat de cicatrice iar pielea s-a regenerat extraordinar.Daca vrei eventual imi scrii pe messenger

Buna !
Vreau si eu sa stiu remediul de care zici ! As avea si eu nevoie !
Multumesc mult
Postat de maryaug_0809 pe 27 Februarie 2009 la 13:06
Buna ziua !....rixycom99; va rog frumos, as vrea si eu numele medicam. pt. cicatrice; va multumesc !
Postat de necunoscut pe 7 Martie 2009 la 04:19
Buna. Imi spui, te rog, cum se cheama acel spray? Am nevoie.
Saru' mana.
Postat de nicoleta_g1987 pe 10 Martie 2009 la 18:49
Pentru cicatrici, pete si alte probleme ale pielii ff bun este produsul Dr. Harris`Original Dermal Magic (exfoliator si gel hidratant). este un produs cu o concentratie ff mare in substante active din plante : aloe vera , musetel, salvie, macese, iarba de mare.

Detalii despre produs puteti obtine cautand pe google pagini din Romania.

Este fantastic!
Postat de Marilena_C pe 11 Martie 2009 la 15:05
Am citit cu alta ocazie despre acest produs, dar cu cat este mai bun la multe probleme, cu atat devin mai suspicioasa.Sa nu mai spun ca nu este chiar la indemana, cam costa.L-ai "verificat" personal? O zi buna!:)
Postat de nicoleta_g1987 pe 13 Martie 2009 la 08:01
De la: Marilena_C, la data 2009-03-11 15:05:39Am citit cu alta ocazie despre acest produs, dar cu cat este mai bun la multe probleme, cu atat devin mai suspicioasa.Sa nu mai spun ca nu este chiar la indemana, cam costa.L-ai "verificat" personal? O zi buna!:)

Eu l-am folosit si il folosesc in continuare pentru intretinere. Aveam pete si cicatrici fff urate de la acnee si acum am un ten foarte "curat".

Am folosit si alte produse care imi rezolvau pe moment problema, dar apoi trebuia sa renunt pentru ca imi uscau si iritau fff tare tenul, iar de la altele am avut ceva probleme cu ficatul...

Toate afectiunile pentru care este indicat au un numitor comun....si plus de asta el a fost realizat si testat de un grup de medici din SUA si tot ei il recomanda pentru afectiunile enumerate in prospect.

Articole despre produsul acesta si alte produse din gama Dr. Harris au aparut in "Time" . eu intamplator le-am citit...

Postat de marciapm2000 pe 14 Martie 2009 la 17:22
cicatricure se numeste este un produs fabricat in mexic care ii face reclama acum pe toate canalele din USA eu am avut accident de masina acum 3 ani si a avut efect absolut ... eu l-am cumparat chiar de acolo dar du-te pe google si bate cicatricure ca sa vezi despre ce e vorba si sa vezi cum poti intra in posesia lui...nu este recomandat ptr cicatrici proaspete...pe google vezi toate detaliile la mine cicatricure gel a avut efect rapid...succes!
...................
Postat de crina2806 pe 16 Martie 2009 la 08:07
crema pentru cicatrici pe baza de silicon:Pro-sil.Costa 30 euro si o poti comanda la adresa " italtrade@gmail.com " sau poti merge direct la sediul lor la adresa: str. Buzesti 74, etaj 2 sect.I,sau poti sa-i intrebi ce-ti recomanda pentru ca am vazut Epi-Derm – foite cu gel silicon care se aplica direct peste cicatrice. Sunt in forme standard care pot fi taiate sa se potriveasca pe forma cicatricei.(intra pe site-ul lor " http://www.italtrade.ro/detaliiBiodermis.html ").
Am mai vazut o crema zeraderm pentru cicatrici tot pe baza de silicon (170 ron )pe site-ul " http://www.efarma.ro/products.php?id=2111 ".
Postat de Marilena_C pe 16 Martie 2009 la 09:20
Multumesc mult de raspuns, nicoleta_q1987! Nu mai stiu exact din ce motive m-am hotarat saptamana trecuta si am comandat deja pe www.flpaloevera.ro un produs pe baza de aloe vera.Astept astazi comanda, cu nerabdare, eventual am sa mai trec pe aici si am sa povestesc cat de bun a fost (sper eu).O zi buna tuturor!
Postat de nicoleta_g1987 pe 18 Martie 2009 la 09:53
De la: Marilena_C, la data 2009-03-16 09:20:14Multumesc mult de raspuns, nicoleta_q1987! Nu mai stiu exact din ce motive m-am hotarat saptamana trecuta si am comandat deja pe www.flpaloevera.ro un produs pe baza de aloe vera.Astept astazi comanda, cu nerabdare, eventual am sa mai trec pe aici si am sa povestesc cat de bun a fost (sper eu).O zi buna tuturor!

daca are o concentratie mare in aloe vera ..o sa te ajute. Si dermal magic este pe baza de aloe vera...

asteptam vesti de la tine.

succes!
Postat de Fosta membra Garbo.ro pe 22 Martie 2009 la 12:16
buna mar interesa si pe mine tratamentul pt cicatrice plessssss
Postat de necunoscut pe 26 Martie 2009 la 20:09
Recomand foite Mepiform foite(pansamente)cu silicon,in special pt.cicatricii keloide sau hipertrofice.A folosit cineva?Exista o firma in Timisioara care vinde,nu stiu daca se gasesc acum in farmacii.Si dermatix gel e super.
Postat de necunoscut pe 3 Aprilie 2009 la 00:40
Cremele anti-acneice. sunt bune?
Postat de necunoscut pe 3 Aprilie 2009 la 00:41
Postat de nicoleta_g1987 pe 3 Aprilie 2009 la 20:10
De la: garbo000590, la data 2009-03-22 12:16:16buna mar interesa si pe mine tratamentul pt cicatrice plessssss[/quo

Cauta Dr. Harriss`Original Dermal Magic (exfoliator si gel hidratant) pe google pagini din Romania si afla mai multe despreacest produs.

Succes!
Postat de nicoleta_g1987 pe 3 Aprilie 2009 la 20:10
De la: nicoleta_g1987, la data 2009-04-03 20:10:06
De la: garbo000590, la data 2009-03-22 12:16:16buna mar interesa si pe mine tratamentul pt cicatrice plessssss[/quo

Cauta Dr. Harris`Original Dermal Magic (exfoliator si gel hidratant) pe google pagini din Romania si afla mai multe despreacest produs.

Succes!
Postat de anayram pe 15 Aprilie 2009 la 16:32
Am folosit si eu contractubex pentru o cicatrice in urma unei operatii la genunchi, dar nu a avut nici un efect; acum folosesc crema cu extract de melc, care se pare ca ar revolutiona dermato-cosmetica, avind indicatii in tot ce inseamna cicatrice, urme de la acnee, riduri, vergeturi; o folosesc de cam 10 zile si am observat o intindere si estompare a cicatricii, iar vergeturile nu mai sint atit de vizibile.
Va tin la curent cu noutati, dar pare a fi o adevarata minune.
Mariana Mailat 0767.130.166
Postat de alinaposchina pe 17 Aprilie 2009 la 00:18
Si...de unde ai procurat crema aceea cu extract de melc? De unde o putem cumpara?
Postat de garbo001422 pe 30 Aprilie 2009 la 22:00
Eu va recomand CIMEOSIL,scar gel. Este un produs made in USA,vine in Europa printr-o firma olandeza si se gaseste in farmaciile din Romania in reteaua CITY-FARMA. Este un gel pe baza de silicon,are 14 grame in tub si costa circa 2oo Roni. Puteti gasi detalii pe net ,scriind CIMEOSIL ! Va doresc succes si vindecare grabnica! Sa fiti frumoase! Pa,Vlad.
Postat de Fosta membra Garbo.ro pe 2 Mai 2009 la 07:53
De la: anayram_Fiziokinetic, la data 2009-05-02 06:15:17www.slabeste.bizoo.ro
pupici

Esti sigur ca n-o sa se mai vada cicatricile,daca slabeste??? sau doar daca-i subtiezi buzunarul...
Postat de Fosta membra Garbo.ro pe 19 Mai 2009 la 12:18
ca tratament pentru cicatrici eu folosesc un softlaser. Este foarte bun, dupa cateva sedinte scap de fiecare data de cicatrici.Acest aparat cu laser este benefic pentru combatarea impuritatilor, herpesului, a cicatricelor, etc.
Vi-l recomand si voua, eu mi l-am comandat online, fara sa ma duc la magazin sa il caut. Mi-a fost livrat acasa in 2 zile.
Aici gasiti produsul:http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Softlaser-SL30
Postat de lacri75 pe 26 Mai 2009 la 14:36
Pentru machiaj special de zi , seara sau ocazii speciale ( inclusiv smoky eyes si extensii gene ) , ma puteti contacta la 0762.318.308 sau lacri75@yahoo.com. Preturile sunt in functie de produsele folosite ( economy, medium, lux : avon, oriflame, yves rocher; maybelline, rimmel, astor ,; l'oreal, vichy, christian dior, lancome, estee lauder, chanel. Calitate garantata!

Deplasare la domiciliu in Bucuresti si imprejurimi.
Postat de Fosta membra Garbo.ro pe 30 Mai 2009 la 08:38
este o crema pt. cicatrice foarte buna....CONTRACTUBEX

Postat de irish_abcd pe 4 Iulie 2009 la 06:49
De la: alinaposchina, la data 2008-09-15 10:39:12Salutare tuturor!
Vreau sa intreb si eu...poate cunoaste cineva: exista vreun tratamnet naturist pentru estomparea cicatricilor provocate de interventiile chirurgicale? Am suferim mai multe operatii la un picior si as dori sa stiu daca exista ulieuri, plante care pot ajuta la o vindecare sau o estompare a acestor cicatrici.
Va multumesc!

magda 2009-07-4 6:46' ]buna
Eu imi doresc sa vina cat mai repede mihai tie m
Postat de nicoleta_g1987 pe 5 Iulie 2009 la 07:24
Buna,

Pentru cicatrici cel mai bun este kitul de tratament Dr. Harris Original Dermal Magic (exfoliant si gel hidratant).

In 2 saptamani cicatricile sunt reduse vizibil, iar calitatea pielii este imbunatatita semnificativ.

Postat de garbo022763 pe 20 Iulie 2009 la 10:57
suna-ma la 7233423291 si vorbim
Postat foarte recent
Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
Mergi la: