17 Mai 2024 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Ține-ți mintea antrenată și cât mai tânără rezolvând astfel de teste! Testul de inteligență și agerime mentală pe care ți-l propunem astăzi este un test pe care doar micile genii îl rezolvă rapid, în maxim 12 secunde. Îți testează capacitatea de atenție la detalii, dar și agerimea mentală. Tu reușești să îl rezolvi?

Testul ultra rapid de inteligență pe care ți-l propunem astăzi este un test educațional, pe care îl pot face atât adulții, cât și copiii, pentru a-și testa capacitatea de atenție la detalii, dar și agerimea mentală.

Astfel, tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai jos în care vei regăsi 15 obiecte, respectiv 15 chei, și să identifici cele două chei care au forme identice.

Deși au același scop și funcționalitate, majoritatea cheilor din imagine au forme diferite. Cu toate acestea, în imagine sunt prezente și două obiecte similare, iar testul în sine presupune să îți dai seama care cheie din imagine apare de două ori.

Ține cont și de faptul că timpul de gândire acordat acestui test nu este unul prea generos. Scopul testul este unul distractiv, dar și să găseșți într-un timp cât mai scurt cheia care se repetă, ideal ar fi până în 12 secunde.

Așadar, pregătit să începi testul? Ai o minte ascuțită? Grăbește-te, clepsidra timpului a fost întoarsă și timpul a început să se scurgă…

Scopul testelor de acest gen este acela de a ajuta la dezvoltarea gândirii critice și de a-ți îmbunătăți abilitățile de a rezolva probleme chiar și atunci când te afli contratimp. Astfel de provocări mentale îți pot spori inteligența și îți dezvoltă în același timp și capacitatea de concentrare și răbdarea.

Chiar dacă nu te încadrezi în timpul indicat de noi, cu timpul, rezolvând cât mai multe astfel de teste, îți vei exersa creierul și antrena mintea astfel încât, cu siguranță, la următorul test, te vei descurca mult mai bine.

Succes!

_______________________________________________________________________

Mai jos îți dezvăluim și răspunsul testului, iar cheia care se regăsește în imagine de două ori este indicată în josul paginii, dar și cu ajutorul săgeților laterale.

Tu ai reușit să le identifici corect?

Foto: Lyudmyla Kharlamova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri