Doar un sfat amical

Am hotărât sa scriu aici pentru ca am nevoie de un punct de vedere obiectiv, de cineva care vede lucrurile din afară si de un sfat.
Am divorțat acum 2 ani , după zece ani de căsnicie. Zece ani, în care la început am împărțit necazuri si neajunsuri, dar si doi copii frumosi si isteti, iar atunci când a început să ne meargă mai bine si situația noastră financiară s-a stabilizat au început discuţiile, sotul meu si-a dat seama că si-ar dori altceva, ca eu sunt mereu bolnavă ( sufăr de o migrena cronica, care se accentuase din cauza supărării), scandaluri permanente si multe alte lucruri urâte. Am divorțat de comun acord si eu am rămas cu copiii...si multa durere. Apoi, am întâlnit pe altcineva, un coleg de serviciu, discutam mai mult în mediul virtual si părea total diferit de fostul soţ. El nu a mai fost căsătorit si nu are copii. Se înțelege foarte bine cu ai mei, se joaca împreună, le face toate mofturile, lucruri care pe mine nu pot decât să mă bucure. Dar are zile când se închide în el, ca într-o peșteră, e foarte nervos si dificil, nu comunica iar daca o face, mă jignește . Singurele lucruri pe care le face sunt joaca pe calculator si asculta muzica foarte tare. Apoi, a doua zi se poarta ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic, ca si cum ziua sau zilele anterioare nici n-ar fi existat. M-am gândit că poate i se face dor de viața liberă, de burlac pe care a dus-o înainte de relația noastră. I-am spus că nu-l tin legat, are libertate totală sa se întâlnească cu prietenii, sa plece cu ei. Nu locuim împreună, de altfel, dar petrecem foarte mult timp împreună. Părinții lui m-au acceptat extraordinar de bine, tinand cont de faptul că eu vin cu doi copii in relație.
Si, mai nou, ca sa nu mă plictisesc, fostul soţ, care a eșuat în mai multe relații, îmi propune acum sa o luam de la capăt, măcar de dragul copiilor...
Simt că viața mea e la o răscruce si nu știu în ce parte să o apuc...am nevoie de un sfat prietenesc , de la oameni cu experiența de viața...
Va mulțumesc!
flory2006
Postat pe 17 August 2014 08:33
flory, viata este o curva! Nu spun asta ca sa parafrazez pe cineva anume, mi-a dovedit-o viata insasi.
Eu am invatat de tanara copila niste "raguli" care pe parcurs s-au dovedit a fi reale si de respectat.
Desi, la varsta ta ar fi trebuit sa le stii deja inclin sa cred ca ti-a lipsit persoana potrivita care sa ti le spuna pt. ca tu sa-ti gasesti o alta orientare.
Aceste "reguli" de care o sa amintesc (pe parcurs) sunt din experienta vietii proprii si doar tu vei decide daca le vei lua in seama sau nu.


Ai divortat, asta a fost situatia!Lumea se mai si desparte fiindca vrea altceva sau, nu stie ce vrea.:(
Perfect, meriti sa-ti continui viata alaturi de copii si celelalte persoane dragi tie!
Insuseste-ti numai ce te motiveaza si iti face bine iar tu ofera stare de bine persoanelor din viata ta mai ales copiilor tai.
Fii nonconformista la regulile impuse de altii daca nu te motiveaza si nu depind de aportul tau, nu te lasa influentata de vechi trairi pt. a nu mai "alimenta" suferinta. Unii se nasc, cresc si se dezvolta doar hranindu-se cu astfel de trairi.
La varsta ta,trebuie sa te regasesti intr-o forma cu : vointa, ambitie si foarte mult echilibru pt. a merge mai departe si a le oferi copiiilor reperul moral de care au nevoie, iubirea sufletului de mama si painea cea de toate zilele pe masa lor pt. a creste mari ca sa va bucurati impreuna.
Nimic nu-i mai de valoare decat VIATA si, tu ai dat viata iar acum, merita sa "lupti" pt. a merge mai departe. Cand simti ca nu mai poti, daca ai credinta in suflet si buna intentie pt. viata se va gasi intotdeauna cineva care sa te sustina moral sau sa-ti ofere "un toiag".:)
Deschide ochii mari! Si barbatii sunt suflete(adevarat) dar cei care nu au
moralitate si dovedesc mai mult instictul animalic decat echilibrul uman, nu merita mai multa atentie decat li se da. Ai observat?
Tu, ai trait deja o experienta si constat ca ai nimerit intr-o noua relatie mai gresita decat prima.
Regula de baza: NU TE CUPLA CU COLEGUL DE SERVICIU!

Mama mea, avea o vb.: fata, cum ti-e mintea asa gandire!
Adica, daca mintea-ti sta in loc nici creierul nu-ti gandeste si vei trai mereu suferind fara sa stii de ce si nimeni nu-ti va sari in ajutor.

Viata mi-a dovedit-o ca avea perfecta dreptate(fie-i odihna vesnica linistita+) si mai ieri depanam cu sora mea amintiri despre astfel de trairi punandu-ne intrebari reciproc: incotro tinerii, omenirea de maine?!

pitiTa_
Postat pe 17 August 2014 12:18
Cu totii avem momente si zile bune si mai nebune, dar asta nu trebuie sa devina o ocazie sa ii jignim pe ceilalti fara motiv. Viata si o relatie cu cineva cu doi copii nu e usoara, daca amicul tau are frustrari si nu are chef de voi ar trebui sa isi faca singur un bine si sa fie in primul rand cinstit cu el recunoscand ce vrea de la viata. Avand in vedere linistea si siguranta copiilor, eu as tine departe un asa personaj de ei. Iar in ceea ce il priveste pe sotul tau, tu cred ca il cunosti de acum, si cred ca stii si tu ca oamenii nu se schimba asa peste noapte, cantareste bine partile bune si rele, dar nu uita nici fericirea si sanatatea ta, copii tai au nevoie de o mama fericita si sanatoasa ca sa le fie si lor bine!
edelweiss_3881
Postat pe 17 August 2014 12:25
edelweiss_ "unii" au asa un talent de a-si ascunde egoismul incat o sacrifica si pe muma_sa, darmite fiinte "nevinovate", precum flory!
In cazul de fata "ea" a facut din start cateva greseli si eu le observ deja. :)

ziua buna!
pitiTa_
Postat pe 17 August 2014 12:39
Intotdeauna la critici esti prima, ca parca viata ta ar fi perfecta!
edelweiss_3881
Postat pe 17 August 2014 13:10
Flory fata, critici se gasesc pe toate drumurile, alege ce e mai bun pt tine! Bafta multa!
edelweiss_3881
Postat pe 17 August 2014 13:12
Raspuns gresit!

Mama mea avea dreptate!:)

WTF ia cu lamaie, poate-ti trece!
PS. nu-ti lasa mintea sa putrezeasca, o sa ai surprize de nici tu n-o sa realizezi ce ti se intampla!
pitiTa_
Postat pe 17 August 2014 13:15
Aha, ai luat tu lamaie destul! Hai pa, ca viata e atat de faina fara tine!
edelweiss_3881
Postat pe 17 August 2014 13:26
Baga-ti capu' 'ntre picioare si veza-ti "universul"=)) in nisip nu mai loc,
ii scump mp in sezonu' asta!
Papa, ai vrut sa zici.... k! eu nu stau nemancata si nici peste mese nu sar, da' nici nu ma imbuib!
pitiTa_
Postat pe 17 August 2014 13:39
Va mulțumesc mult, în primul rând pentru că ati rupt o părticică din timpul atât de prețios si mi-ati răspuns!
PitiTa_ ai dreptate! Nimeni nu m-a învățat ca viața se trăieşte curajos si greutățile înfruntate. A trebuit sa învat singura asta. Copiii îmi sunt cea mai mare bucurie, într-adevăr si asta mi-am si dorit. Sa vadă în mine o mama puternica, curajoasă si frumoasa. Numai că, singurătatea te împinge uneori în brațele cui nu te merita.
Greșeala mea este , probabil, ca încerc să mulțumesc pe toată lumea, mai puţin pe mine însămi...
Va mulțumesc încă o dată, mă ajută mult si un alt punct de vedere!
flory2006
Postat pe 17 August 2014 16:27
Care parte a singuratatii te "impinge" ma rog fr.? tu esti deja atrasa de ceea ce nu te stimuleaza?
Oho! ce doamna de "sacrificiu" esti flory, felicitari! Crezi ca merita sa te axezi pe o partida de sex, pe atentia care le-o da copiilor in timp ce tu le speli, calci, faci mancare sau te invoieste de la job si-ti preia sarcinile lasandu-te sa te relaxezi fr. in parculet cu copiii doar ca sa-l primesti si pe el din cand in cand? Astea iti elimina starile de singuratate? Eu cred ca mai mult ti le accentueaza.
Cum ar fi sa te desparti peste putin timp de amicu' "coleg" si sa-ti aminteasca unul dintre copii: vai mami, ce bine ne jucam noi cu "nenea ala" in timp ce tu iti faceai manichiura..... Sau sa primesti telefoane santajiste: daca nu te compromiti, aia,ala, ailalta vor afla....bla, bla, bla?
pitiTa_
Postat pe 17 August 2014 17:34
BUNA! Ai primit niste sfaturi si idei, din punctul meu de vedere bune. Fiind o femeie care a trecut printr-un divort, sentimentele si atitudinea descrise de tine imi sunt cunoscute. Acum dupa ani buni, imi pot da cu parerea...
In ultima ta interventie scrii ca vrei ca cei doi copii ai tai sa vada in tine o femeie puternica. Din experienta mea, as putea afirma ca esti pe un drum bun,insa daca iti doresti sa devii puternica o faci in primul rand pentru tine. Nu te reintoarce la fostul sot, asta niciodata. Daca s-a schimbat in bine, lasa sa decurga acest bine numai pentru copii. Asa cum relata si Piti_TA nu te cupla cu colegul de munca.
O faza intermediara a procesului de regasire dupa un divort, este aceea de automultumire, ceva de genul, ..Uite, am facut-o si pe asta!...Si cauti , parca din nou, regasirea in a mai depinde de altcineva.
Nu face greseala de a pune copiii pe primul loc. Chiar daca partenerul tau se intelege cu ei...TU esti cea care este cea mai importanta in aceasta ecuatie.
DAca tu esti sanatoasa si iei decizii corecte , acest lucru va fi benefic si pentru copii. Foloseste-ti transformarea pentru a crea o legatura intrea tatal natural si copii. Si crede-ma , unui mascul care si-a maarcat odata teritoriul, ii vine cam greu sa accepte ca nu mmai detine pozitia alfa. Nu stiu daca te ajuta cu ceva,insa la mine tatal natural nu s-a interesat de copii timp de opt ani, pana cand a auzitca ma recasatoresc. Apoi brusc, si-a schimbat atitudinea..Macar pentru copii.
POate, in sufletul tau, te gandesti ca starea de bine indusa de partenerul tau si copiilor, este un atuu in aceasta relatie. Poate asa este.Insa tatal lor va ramane vesnic a lor. In locul tau, as abuza putin de aceasta situatie si i-as face in ciuda fostului sot, fara a depasi niste limite.
Vis-a vis de relatia cu colegul tau, am vaga impresie ca se va stinge de la sine. Sumt multi factori impicati in aceasta poveste, pe care ii vei deslusi pe parcurs.
Bafta cu cei mici si asigura-te pe unde calci, vorba vine!
garbo_404835
Postat pe 17 August 2014 21:25
Da, acum realizez că, probabil, n-am căutat decât un suplinitor la funcția de tată si nicidecum un partener pentru sufletul meu. Copiii mei sunt comoara mea, si asta simt toate mamele, presupun. Când am rămas singura cu ei mi-am canalizat toată energia si sentimentele spre ei. Astfel încât, atunci când a apărut o altă persoană în viața noastră, el a devenit prietenul tuturor, nu numai al meu. Cel mai probabil, asta îl deranjează, din această cauză spuneam că s-ar putea să resimtă lipsa vieţii de burlac (care însemna libertatea de a face ce vrea si când vrea, dar și relații libere) . Eu, sunt mereu împreună cu cei doi copiii. Ei au o relaţie foarte vie cu tatăl lor, vorbesc zilnic la telefon, îi ia un weekend pe luna. Am stat mult sa cântăresc faptele, nu le-as fi prezentat ,în nici un caz, o relație pasageră. Doar ca, eu sunt întâi mama si apoi femeie. Si, desi nu este exprimată clar, probabil asta e problema...
flory2006
Postat pe 18 August 2014 09:24
835, dupa un divort nu ai timp sa simti /gandesti ...."uite, am facut-o si pe asta"....mai ales cand ai si copii, o buna perioada de timp cauti in tine rezervele care sa-ti dea putere sa te aduni si sa te focusezi pe ce este mai important in
momentele alea, Pt. ca Flory este "intai mama si pe urma femeie". nu cumva te contrazici?! Eu sunt de parere ca in situatia ta, o mama ii si tata, se resemneaza o buna bucata de vreme a fi iubita ca sa nu"alunece"in bratele unui barbat de ocazie (in viziunea copiilor) fapt care o sa ti se reproseze mai tarziu. Nu o spun cu rautate sau cu intentie de-a judeca, tu oricum esti femeie desteapta si faci cum te vei simti bine da' in perioada cresterii si educarii copiilor nu te poti concentra pe toate si toate sa-ti iasa perfect, ceva iti scapa si iti scapa exact esentialul. Fiecare femeie isi doreste "ceva dulce" dupa un gust amar dar cred ca "gustul" in sine nu te-a trezit la realitate ca sa te ajute sa te ridici din "mocirla"(si barbatii in general asta cauta) ci ai considerat mai degraba ca "agatandu-te de o baza (colegul)" o sa poti fi sustinuta si apoi sa te "scuturi" fr. pe palmute cum ca ai rezolvat problemele. NU! Gresit Flory! Si cred ca stii ca in viata totul se plateste! Asta ii alta poveste, adevarat, dar sa nu uiti ca odata ce copiii vor creste si-si vor alege orientarea in viata nu vei fi tu reperul moral si sustinator pt. ei si asta va durea ingrozitor(la mom. respectiv) acum: "foaie verde loboda, gura
lu' PitiTa_ sloboda" ....treaba ta!

PS. poate, nu ma refeream la actuala relatie daca nu scoteai in evidenta nemultumirile lui. Asta trebuie sa-ti deschida ochii si mai bine pana nu te pricopsesti cu altele, si mai rele!

Ziua buna!
pitiTa_
Postat pe 18 August 2014 13:31
sa incep cu ....ai grija ce-ti doresti
daca ti-e bn acum nu te intoarce la fostul. de fapt. crezi ca, ar veni altul/////////// tot ce care era inainte certuri si...etc pt. cel care te-a acceptat si cu copii si pe tine daca te simti bn cu el pastreaza-l cat iti va fii bn daca nu nu o lua de la capat cu nici unul bucurate de copii tai si fa-ti viata frumoasa eu nu am ascultat sa nu-l primesc inapoi pe fostul si acum cand m-am indragostit de altcineva nu pot fii sing din cauza ca sufera copilul si asta e te complaci mai departe intr-un rahat............... tot ce-ti doresc este sa ai capul sus sa nu regreti ce ai facut dar nici ce vrei dar nu faciiiiiiii
doremi
Postat pe 28 August 2014 15:23
Flory, nu exista "suplinitor la functia de tata". Poti sa ai un rol mult mai important in viata copilului ca prieten, ca mentor, ca exemplu. Nu trebuie sa fii ma-sa sau tat-su pentru asta, e un concept gresit.
In al doilea rind, oricit de egoist ar parea, TU iti alegi un partener, nu le alegi un partener copiilor. Pe primul loc e compatibilitatea ta cu el. In ce priveste copiii, singurul lucru care nu e optional e sa aiba calitatile necesare sa il poti lasa linistita in preajma lor. Ori individul asta nu pare sa le aiba. Pare instabil. La concret, in "zilele lui proaste" l-ai lasa singur cu copiii tai?
quasaria
Postat pe 28 August 2014 23:03
doremi, uneori "rahatul" nu pute dar se vede ca-i rahat si se "complace in el" tocmai ca acceptandu-l, o stimuleaza, ii scoate in evidenta personalitatea ei ca mama si femeie, o motiveaza sa ramana acolo si sa continue sa-l priveasca pt. a se edifica daca face o schimbare in viata ei sau rezista pana se convinge. Abia cand i se desfunda "caile respiratorii" trage aer in piept si spune : asta treaba, never!
Pana in momentul ala poate sa se faca un morman, ca ei, nu-i miroase, 'nteles?
pitiTa_
Postat pe 28 August 2014 23:20
Nu te grabi sa iei vreo hotarare...dar sa stii ca jumate din cei ce divorteaza,se recasatoresc din nou....poate el a inteles unde a gresit,poate a regretat,poate s-a schimbat...comunica cu el,sa vezi ce zice....
daniilia
Postat pe 31 August 2014 00:43
Inceteaza sa ne sufoci cu reclama ta. Am vazut din prima , nu tre sa postezi pe toate topicurile. E...doar un sfat amical ...Sau chiar atat de disperata esti ?
Rotty
Postat pe 11 Septembrie 2014 11:49
Flory , nu te grabi. Actualul prieten, partener , nu cred sa fie o persoana potrivita in situatia ta. Nu e normal un astfel de comportament , tu ce trebuie sa faci cand are el zile proaste, sa-ti tii respiratia sau sa dispari cu tot cu copii ? Nu pare de incredere , cu atat mai putin in preajma unor copii.
In ceea ce-l priveste pe tatal copiilor , cred ca ar fi bine sa iei in considerare o reconciliere . Doar el e tatal copiilor, nimeni altul. Si il cunosti , pe cat de bun, pe atat de rau cat a putut fi. Nu te arunca inapoi in bratele lui , dar nu distruge puntea . Mai mult , intre tine si acest barbat au existat sentimente puternice care au facut sa va doriti sa va casatoriti si ati dat nastere unor copii.Care au o relatie apropiata cu tatal lor.
Din experienta stiu ca multe femei divortate , dupa niste ani , cu experiente ulterioare mai frumoase sau mai urate , sau chiar cu un alt mariaj ,regreta ca au divortat de acei soti, si si-ar dori sa se impace cu acestia. Nu este general valabil , sunt situatii in care relatia este iremediabil compromisa , insa din ce am citit , aici nu a fost asa , ci doar o conjunctura nefavorabila. Starea ta de sanatate precara , poate ca fiind copii mai mici atentia ta era indreptata mai mult spre ei si mai putin spre sot, cresterea nivelului de trai , aspiratiile sotului au inceput sa fie diferite de ale tale , toate astea probabil ca nu au fost gestionate bine . Si nici nu ati incercat prea mult sa le descurcati . Sotul a ales , din pacate, calea usoara , sa plece , iar tu , ai acceptat prea usor, poate.
Trebuie sa te gandesti bine la nevoile tale . De femeie, de mama , de fiinta umana . Trebuie sa te simti bine cu viata ta , multumita de tine si de ceea ce ai. Sa ai o viziune pt. viitor.
Nu te lasa coplesita de sabloane prin care daca te-a parasit , o va mai face, sau ca daca ai divortat , sa nu te mai uiti in urma , sau ca vei gasi un barbat extraordinar care sa te merite. Fiecare suntem unici , reactionam in felul nostru , percepem realitatea diferit. Cu siguranta sotul tau nu mai e aceeasi persoana, chiar si pt. faptul ca tot el, cel care a dorit divortul , este cel care doreste impacarea. Un sfat doar, in legatura cu asta : sa-i spui ca nu doresti doar o relatie de dragul copiilor , ci ca vrei o relatie pt. ca tu esti mama copiilor si te iubeste...Poate ca mai merita o sansa. oricum, tu esti cea care decide , si acesta e un avantaj. Succes..!
libra66
Postat pe 20 Septembrie 2014 18:53
Draga mea, doar inima ta îți poate răspunde cu adevărat...și poate copiii....
garbo195587
Postat pe 4 Octombrie 2014 03:59
Buna,
Eu cred ca prioritar in viata ta atat pentru tine, copii, partener este sa-ti rezolvi problema de sanatate. Aceasta este cea mai importanta , din cauza sanatatii tale precare ai spus ca ai divortat. Nici pentru copii nu este confortabil sa-si vada mama cu aceeasi vesnica problema "durerile de cap" care sunt sacaitoare, iti dau o stare de disconfort. Toti te-au sfatuit ce sa faci ci viata ta. 1. SANATATEA, mergi la un spital serios sa fati toate investigatiile. Eu aveam mari dureri de cap , credeam ca am o tumoare asa de intense erau , am facut Doplar,RMN, de la oboseala(lucram in medie 17-18 ore pe zi) incepusera sa mi se atrofieze vase de sange . Totul s-a schimbat dupa tratament si odihna. Cauza eram eu, lacomia de munca fara pauze. Este o zicala"nu-i sarac cine-i sarac e sarac cel ce-si doreste prea mult". In privinta prietenului, nu cred ca este un exemplu bun mai ales pentru copii, calculator, inchis in el, are toane iar pe tine te ia de servitoare. Un partener trebuie sa te ajute nu sa-ti fie povara. Mai discuta cu fostul sot si da-i o sansa , el isi iubeste cu adevarat copii, poate a crezut ca gaseste pe Ileana Cosanzeana. Am vazut cazuri cand s-au impacat soytii dupa o despartire si ei si-au dat seama ca se iubesc si ca tot mai bine este in vechea formula. Nu merita sa stai cu un partener numai pentru sex, daca nu iti este alaturi. Inseamna ca ti-ai luat un alt copil sa aibe copii partener de joaca. Tu trevuie sa sta de "vorba " cu tine. Mult mai bine singura cu copii decat cu un partener nepotrivit.
Cu bine si fa alegerea cea mai potrivita.
garbo273075
Postat pe 4 Octombrie 2014 07:50
Problema este simpla: Fa un control de rutina si ia toate masurile sa te simti bine.Dupa aceea dintre cele doua solutii - ori fostul barbat,( care a vazut ca a dat-o in bara ) si prietenul tau ( care poseda spatii ascunse-deci pe undeva nu este chiar asa de sincer), alege o a treia varianta.Aceasta inseamna sa ii dai la o parte pe amandoi si sa mergi inainte, avand in primul rand grija de copii si apoi vazand ce iti ofera viitorul.
garbo_1713
Postat pe 4 Octombrie 2014 08:00
Buna dimineata Daca sotul tau nu a fost in stare sa stea si sa-si creasca copiii, tu te astepti la un strain sa o faca? Totul este o minciuna , are nevoie doar de tine. :(
garbo032261
Postat pe 4 Octombrie 2014 09:29
Buna!
Nu incep prin a-ti da sfaturi,fiindca, cum nici o amprenta nu seamana cu alta asa nici o relatie nu seamana cu alta. E o vorba: nu da saracului peste ci mai degraba invata-l sa pescuiasca singur. Ce am vrut sa spun cu asta, nu mai cauta raspunsuri la altii ci cautale in tine,mai citeste niste carti (ca vorba aia sunt o gramada) despre relationare, despre relatia in cuplu,si invata singura ce e bine pentru tine.Pot sa iti sugerez o carte care cred eu ca ai ce invata din ea, si va sugerez tuturor care cititi aceste randuri sa o cititi,nu spun ca parerile voastre sunt bune sau rele dar niciodata nu sti-ti ce e in sufletul omului, singur, isi poate gasi libertatea,lumina de la capatul tunelului. Cartea se numeste "CELE CINCI LIMBAJE ALE IUBIRII" scrisa de Gary Chapman ,si cred ca in ea ai sa gasesti singura multe raspunsuri despre tine si relatiile pe care le ai cu ceilalti, fie ei prieteni, fost sot sau chiar relatia ta cu copii.
Sper sa nu fi suparat prea multa lume si va doresc o viata asa cum v-o doriti.
garbo_405611
Postat pe 4 Octombrie 2014 10:36
Intr-adevar. Faptul ca nu ai citit despre " Cele cinci limbaje ale iubirii" este destul de grav. Eu am citit matematica, nu am priceput-o si din cauza asta platesc taxe si impozite, fara sa imi dau seama si nu stiu ce masuri sa iau. Poti prin urmare sa citesti ce vrei, sa mergi la biserica daca doresti - intre anumite limite chiar nu este rau- sa joci carti, table si sah in parc, sa faci toate lucrurile care iti trec prin cap si te fac sa te simti bine. In definitiv in viata, ceea ce urmarim este tocmai acest bine pe care il definim dupa dorintele noastre. Dorintele sunt multe , binele arata grozav, dar este important sa ceri de la viata ce iti ofera, in limite moderate.Viata noastra este asa cum o facem noi la care adaugam si cele ce sunt spuse si facute de cei din jur.Atunci cand nu obtinem ce dorim, reevaluam situatia si cautam varianta care este cea mai buna pentru noi si pentru copiii pe care ii avem. In functie de dorinte, dar mai ales de alegeri, suntem fericite sau nefericite.
garbo_1713
Postat pe 4 Octombrie 2014 16:45
Si din toate "reevaluarile" pe care le-ai facut nu ai reusit sa descoperi ca "plata taxelor si impozitelor" nu are legatura cu mate.. ci cu "solidaritatea"?

"Masurile, le iau croitorii"! :D
pitiTa_
Postat pe 4 Octombrie 2014 19:11
AI UN NUME FRUMOS SI SE PARE UN DESTIN COMPLICAT.DIN CEI DOI BARBATI DIN VIATA TA NU FACE NICIUNUL PREA MULTI BANI IN PRIVINTA SOTULUI SA STII CA VORBA ACEEA ,, LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA ,,ESTE SIGUR ADEVARATA.POATE NU TE MAI DOARE CAPUL DAR DACA O SA TE DOARA ALTCEVA ,IAR SPUNE CA VREA CEVA DIFERIT,SAU ARE GRIJA DE TINE.NICI COPIII NU SE VOR SIMTI BINE DACA TU ESTI CU PROBLEME FIZICE SI EL ISI FACE DIN NOU PLANURI DE SCAPARE.POATE E BINE SA FACI O INCERCARE ,TESTEAZA L FARA SA TE MAI COMPLICI CU ACTE.DACA E BINE ESTE SI FARA SA I PORTI NUMELE.IN PRIVINTA CELUILALT EU CRED CA A INCEPUT SA ISI ARATE O FATA PE CARE NU O VAZUSEI.NU AR FI BINE SA L LASI SA AJUNGA PREA DEPARTE.DACA NU ESTE CAPABIL SA SE POARTE FRUMOS CAND NU STATI TOT TIMPUL IMPREUNA CUM VA FI CAND VA VETI MUTA DEFINITIV IN ACEEASI CASA.AI MAI AVUT UNUL CARE A LUAT O LA FUGA N AR MAI TREBUI SA I DAI VOIE SI ASTUIA SA FACA CE VREA CU TINE.EU NU M AS OPRI LA NICIUNUL DIN EI PENTRU TOTDEAUNA AS MAI STA SA VAD CE MAI ADUCE TIMPUL.DACA SE MAI POATE URMARESTE I PE AMANDOI.DACA S O INTAMPLA SA NU RAMAI CU NICIUNUL SA NU PLANGI PENTU CA N AI PIERDUT NIMIC.AI GRIJA DE TINE SI DE COPII.DIRIJEAZA TI VIATA CU CAP.
Maria_Ioneala_1
Postat pe 4 Octombrie 2014 23:54
hello,am citit ceea ce ai povestit si desi este tarziu si sunt obosita simt nevoia sa iti dau un sfat sincer asa cum l-am primit si eu cand am avut nevoie de el..Daca tatal copiilor ii iubeste si doreste sa va impacati mai da-I o sansa de dragul lor..nimeni si nimic nu il pot inlocui..dar , cu siguranta , tu poti aprecia daca iti poate fi sot din nou...in ceea ce il priveste pe colegul de serviciu
cred ca nu a fost o alegere potrivita. iti doresc ce imi doresc si mie , sanatate si noroc.
cristanovici
Postat pe 5 Octombrie 2014 01:47
Fara a fi malitios, dar daca taticul lor isi iubea copiii, ar fi fugit cu totii la urmatoarea mamica.De aici trag concluzia ca lucrurile au mers foarte prost si pentru el ca persoana singura, ceea ce l-a facut sa gandeasca ce bine era la fosta, care ii facea toate hatarurile, ii canta doine si balade la culcare si cand era cald, ii legana deasupra capului un urias evantai din piele de strut.
Ori taticutul- sigur ca fiind un tatic ideal, -a preferat sa mearga de unul singur la amanta, ca sa nu fie biata socata daca vin totii la ea. Unde sa culci mai multe persoane, -fosta nevasta, doi copii, soacra,-cand patul duduei este ca la fecioare de o singura persoana, si greu incap in el doua puse unul peste alta? Asta imi aminteste de o sotie pe care barbatul sau o izbea mereu cu palma dupa ceafa la masa. Un reporter a intrebat-o:
-Doamna, nu inghititi cu noduri?
-In nici un caz. Dumicatul se duce mai repede pe gat si am posibilitatea sa termin masa intr-un minut. Timpul care imi ramane pot spala rufe sau sa fug la piata si sa-i cumpar iubitului meu sot o sticla de vin sau de tuica. Nu stiti ca ochiul stapanului face vita sa fie mai grasa?
garbo_1713
Postat pe 5 Octombrie 2014 11:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
parerea voastra conteaza 6 De la: Cassey 9 Iulie 2009 14:44
sa te indragostesti de un barbat , fara sa stii ca e insurat...? 30 De la: ingerasulluptator 18 Noiembrie 2011 20:13
Tacerea e de aur. 54 De la: ulygarbo 21 Mai 2017 13:56
soacra,soacra...poama acra rau 283 De la: adelina20 3 Octombrie 2012 14:21
de ce incepeti subiecte din astea de sex ..si apoi atacati? vrem si noi sa citim sa vedem ce vreti..nu de asta ati abordat subiectul? 8 De la: Sal_a_toi 24 Septembrie 2011 16:26
Setari Cookie-uri