Fiecare zodie are cate o pozitie de Yoga ce o ajuta sa stabileasca un echilibru interior de nezdruncinat. Fie ca sunt exercitii de respiratie, miscari de intindere a muschilor sau de concentrare, ele reusesc sa actioneze acolo unde se intalnesc cele mai mari afectiuni.

Yoga este una dintre cele mai vechi forme de arta din lume, o forma de arta ce stabileste un echilibru perfect intre minte si corp si restabileste legatura cu mediul inconjurator reusind sa atraga toate energiile pozitive ale pamantului.

Yoga se prcatica in mai multe moduri, fiecare dintre ele avand propriile beneficii si abilitatea de a se plia pe nevoile fiecareia dintre noi.

Pentru ca astrologia nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca, am descoperit de curand ca fiecare zodie are propria miscare de yoga care ii aduce cele mai multe benefici si care ajuta la crearea unei legaturi speciale intre corp si minte.

foto: miscari de yoga, Shutterstock

Berbec

Berbecii sunt mereu in miscare asa ca au nevoie de ceva care sa ii deconecteze de agitatia in care se afla in fiecare zi, de ceva care sa le redea linistea interioara si sa ii detaseze de grijile cotidiene.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

Stilul Ashtanga este cel mai potrivit stil de yoga pe care un berbec poate sa il adopte. Se bazeaza in marte parte pe exercitii prelungite de aerobic pentru oxigenarea creierului si eliminarea toxinelor.

Taur

Taurii inspira putere si voinicie insa nu sunt cei mai flexibili nativi ai zodiacului. Ei au nevoie de ceva care sa le mareasca flexibilitatea pentru ca mai apoi sa poata executa exercitii mai solicitante si mai eficiente.

Pentru inceput, miscarile de intindere sunt cele care vi se potrivesc cel mai bine. Aici intervine Classic Hatha Yoga ce presupune miscari de intindere a musculaturii si a coloanei vertebrale.

Gemeni

Gemenii sunt foarte curiosi din fire si au o activitate cerebrala intensa fiind mai lenesi din punct de vedere al miscarii si acitivatii fizice. Ei au nevoie de ceva care sa le puna corpul in miscare pentru a se putea mentine in forma si pentru a-si putea mentine energia intelectuala.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Ar trebui sa practice yoga constant si sa inceapa cu miscari usoare pana ca usor usor sa ajunga la cele mai dificile dintre ele. Sunt perseverenti asa ca vor reusi sa isi atinga limitele. Una dintre cele mai potrivite pozitii este "stand pe jumatate de umar".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri