Dieta cu lamaie si ceai de musetel devine din ce in ce mai populara printre femeile care vor sa slabeasca in mod armonios, fara sa isi streseze organismul si sa isi riste sanatatea.

Beneficiile ceaiului de musetel cu lamaie

Ceaiul de musetel este foarte eficient in timpul dietelor, dar se poate dovedi cu mult mai eficient daca adaugam suc de lamaie. De ce? Pentru ca lamaia contine multa vitamina C si alti ingredienti activi care ajuta metabolismul si arderea grasimilor.

Dieta cu ceai de musetel si lamaie

Dieta cu ceai de musetel si lamaie presupune, dupa cum am spus, consumul a 3-5 cani de ceai de musetel in fiecare zi, inainte de fiecare masa. In rest, micul dejun, pranzul, cina si cele doua gustari esentiale din timpul zilei le poti urma precum in mod obisnuit.

Totusi, ca sa te asiguri ca aceasta dieta pentru un corp mai suplu dar si pentru sanatate va da roade satisfacatoare, te sfatuim sa renunti la alimentele care contin grasimi (carne grasa de porc, creme, dulciuri si produse de patiseri). Incearca sa mananci mai multe grasimi vegetale, fructe proaspete, carnuri usoare, produse cu un continut scazut de grasimi, cum ar fi pestele si iaurturile.

Poti sa tii dieta cu ceai de musetel intre 7 si 14 zile. Trebuie sa retii si faptul ca ceaiul de musetel are un efect diuretic si unul anticoagulant. Deci, daca urmezi un tratament cu anticoagulante, este recomandat sa nu urmezi aceasta dieta.

Iti recomandam si:

Cresterea imunitatii: Minighid de viata sanatoasa

Dieta ideala a femeilor de peste 30 de ani!

De ce nu slabesti? Iata cel putin 10 motiv


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri