Un puternic instrument pentru redobandirea sanatatii si a starii de bine - o carte care iti va reda buna dispozite si te va ajuta sa scapi de pietre la ficat si fiere!

Daca aveti peste 30 de ani, fiecare celula a corpului dvs. are nevoie ca de aer sa eliminati pietrele din ficat si fiere, pe care un ecograf nu le vede, iar o analiza a sangelui nu le arata. Dupa aceasta detoxifiere de 6 zile, va veti simti mai tanar cu cel putin 10 ani!

Ficatul este cea mai mare glanda din corp. Fiind responsabil pentru sute de functii diferite, este si cel mai complex si activ organ din corp.

Cartea „Scapa de pietre la ficat si fiere” te ajuta sa intelegi mai bine aceasta afectiune si cum sa o remediezi

Deoarece ficatul este insarcinat cu procesarea, transformarea, distribuirea si mentinerea aprovizionarii corpului cu „combustibil“ vital, orice interfereaza cu aceste functii trebuie sa aiba un impact serios, nociv asupra sanatatii ficatului si a corpului ca intreg. Cea mai puternica interferenta provine de la prezenta calculilor biliari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Vezi cartea la Libris

Testele clinice standard aproape niciodata nu dezvaluie aparitia calculilor biliari la ficat. Doar cateva dintre universitatile cu cea mai avansata cercetare, precum John Hopkins University, descriu si ilustreaza aceste pietre la ficat in literatura lor de specialitate sau pe paginile lor de internet. Cercetatorii se refera la ele ca la „calculi biliari intrahepatici“.

Prin intelegerea modului in care calculii biliari contribuie la aparitia si agravarea a aproape oricarui tip de boala si prin efectuarea unor pasi simpli pentru a-i indeparta, veti fi responsabil de refacerea propriei dvs. sanatati si vitalitati, permanent.

Ficatul are un control direct asupra cresterii si functionarii fiecarei celule din corp.

Orice tip de disfunctionalitate, deficienta sau o forma de crestere anormala a celulelor este datorata in mare parte activitatii slabe a ficatului. Chiar si atunci cand si-a pierdut pana la 60% din eficienta proprie, extraordinara structura a ficatului si ingeniozitatea inca pot sa ii permita acestuia sa functioneze „corespunzator“, cum este indicat de valorile normale ale sangelui. Oricat de inselator ar fi acest aspect pentru pacient si doctorul sau, originea majoritatii bolilor poate fi usor detectata la ficat. Aproape fiecare pacient suferind de o boala cronica are o cantitate excesiva de calculi biliari la ficat.

Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

Prin decongestionarea canalelor ficatului si ale vezicii biliare, cele 60 pana la 100 de miliarde de celule ale corpului vor putea sa „respire“ mai mult oxigen, sa primeasca o cantitate mare de substante nutritive, sa elimine in mod eficient produsele reziduale metabolice si sa mentina legaturi de comunicare perfecta cu sistemul nervos, sistemul endocrin si cu toate celelalte parti ale corpului.

Aproape fiecare pacient suferind de o boala cronica are o cantitate excesiva de calculi biliari la ficat. Un medic poate cu usurinta confirma aceasta prin recomandarea pacientului bolnav sa efectueze o detoxifiere a ficatului.

Ce presupune metoda lui Moritz pentru a scapa de pietre la ficat si fiere?

Procedura utilizata pentru a scapa de pietre la fiere si ficat pe care o propune specialistul Andreas Moritz dureaza 6 zile si culmineaza cu faza finala - de eliminare a calculilor propriu-zisi, care dureaza intre 16 si 20 de ore, de regula - practic una din cele 6 zile ale procedurii in intregime. Dar cu aceasta ultima etapa se incheie intreaga procedura propusa de Moritz.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Aceasta procedura de eliminare a calculilor de la ficat si fiere presupune:

  • Suc de mere - cel putin 6 litri
  • Sare amara - 4 linguri diluate in 720 mililitri de apa: (Atentie: de multe ori in farmacii se vinde Sulfat de natrium, care are aproximativ acelasi efect diuretic ca si sarea amara. Sarea amara este insa Sulfat de magneziu. Sulfatul de natriu nu este folositor procedurii noastre, deoarece nu are actiunea suplimentara de largire a cailor biliare, asa cum o are Sulfatul de magneziu!!! Deci atentie, cereti Sulfat de magneziu, nu doar simplu Sare amara!).

Sulfat de magneziu gasesti in acest plafar online

  • Grapefruit proaspat, cel mai bun este cel de culoare roz (sau la nevoie lamaie si portocala - efectul este acelasi) – aveti nevoie de o cantitate din care sa rezulte 180 de mililitri de suc
  • Ulei de masline presat la rece – 120 de mililitri.
  • Doua recipiente de cate o lumatate de litru, unul dintre ele cu capac.

Pregatirea „curatarii” - cum sa incepi procedura de eliminare a calculilor la ficat si fiere dupa metoda din cartea lui Andreas Moritz

Beti timp de 6 zile, in fiecare zi cate un litru de suc de mere (puteti bea si mai mult daca suportati).

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Leagăn pentru toată copilăria

Acizii din sucul de mere „inmoaie“ calculii (pietrele) biliare si astfel faciliteaza eliminarea lor prin caile biliare.

La persoanele sensibile pot apare balonari in primele zile, sau uneori, rar insa, diaree. Diareea este in principal provocata de ficat sau bila (se poate recunoaste datorita culorii maro/galbui a scaunului).

Fermentarea provocata de sucul de mere are ca efect largirea cailor biliare. Sucul de mere poate fi baut si diluat cu apa, daca va simtiti mai bine asa. Beti sucul de mere impartit peste zi si numai intre mese (evitati sa beti sucul in timpul mesei, la putin timp inaintea mesei sau mai devreme de 2 ore dupa o masa). Sucul de mere nu trebuie sa inlocuiasca cantitatea de lichide pe care o consumati in mod normal zilnic.

Desigur, se recomanda folosirea sucului de la mere Bio, dar soiurile diferite de mere nu au nici o importanta (nu trebuie sa cautati un anumit soi de mere). Deoarece sucul de mere contine multi acizi, care eventual pot dauna danturii, va recomandam ca dupa ce ati baut sucul de mere, sa va clatiti gura cu o apa de gura sau sa va spalati pe dinti de cateva ori pe zi (in aceasta perioada).

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Dieta alimentara recomandata in timpul procedurii de eliminare a pietrelor la ficat si fiere

Pe perioada celor 6 zile pregatitoare este recomandabil sa renuntati la alimente si bauturi reci sau racite. Temperatura scazuta ingreuneaza activitatea ficatului si prin aceasta si succesul curatarii. Toate alimentele si bauturile trebuie sa fie calde sau cel putin la temperatura camerei.

Pentru a putea pregati optimal ficatul pentru eliminarea pietrelor este recomandat a fi evitate urmatoarele produse: alimentele de origine animala, lactatele si alimentele coapte si/sau prajite. De asemenea este contraindicata consumarea alcoolului si a alimentelor excentrice sau exotice.

Cum alegem momentul potrivit pentru a folosi metoda de eliminare a pietrelor la ficat si fiere?

Cel mai potrivit moment pentru eliminarea propriu-zisa a pietrelor este un sfarsit de saptamana, atunci cand aveti liber si nu sunteti sub stres. Este important sa aveti timp si liniste pentru dumneavoastra.

Desi puteti efectua o curatare oricand, ea este cu atat mai eficienta atunci cand este efectuata in perioada de descrestere a Lunei, deci intre Luna Plina si Luna Noua. Deci calculand cele 6 zile pregatitoare, o cura poate incepe cam cu 5-6 zile inainte de o Luna Noua.

Cartea lui Andreas Moritz a ajutat in mod real mii de pacienti sa-si redobandeasca starea de sanatate prin procedura de eliminare a pietrelor din ficat. Beneficiile de sanatate sunt multiple pentru fiecare celula a corpului, contribuind la disparitia simptomelor multor afectiuni ale sistemului digestiv, circulator, respirator, urinar, nervos, osos, reproductiv, etc. Bucurati-va de acest program cu beneficii majore pentru sanatatea dvs. pe termen lung.

Carte aparuta la editura Benefica

Autor: Andreas Moritz

Carte disponibila la Libris

Citeste si:

Pietrele la fiere sau LITIAZA BILIARA: despre riscuri, simptome si tratament

De ce facem PIETRE LA FIERE

Foto homepage: Ficat via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri