22 Octombrie 2014 publicat în Social 233 share-uri

Dr. David R. Hawkins a elaborat o harta a nivelurilor de constiinta umana, denumita si "Scala Constiintei" sau "Piramida Constiintei", folosind kinesiologie aplicata pentru a masura nivelul vibrational al fiintelor umane. Cercetarea, care a constituit si teza sa de doctorat a devenit astfel cunoscuta in intreaga lume. Cartea care insumeaza toate aceste date se numeste: "Power vs. Force: The Anatomy of Consciousness" (Veritas Publishing, 1995).

Foto: Shutterstock.com; tristete

DORINTA: 125-150

Dorinta este unul dintre factorii motivanti la nivelul intregii societati. Chiar daca dorinta poate provoca schimbarea, efectul revers este acela ca inrobeste apetitul indivizilor.

Frica: 100-125

Oamenii care traiesc sub regimuri dictatoriale sau cei care sunt implicati in relatii abuzive se afla la acest nivel. Aici se manifesta paranoia, neincrederea, impresia ca toata lumea vrea sa iti fac arau. Suspiciunea si defensivitatea.

Amaraciunea: 75-100

Multi idntre noia am trecut prin astfel de etape ale vietii cand ne-am simtit ingrozitor de nefetriciti din cauza unor tragedii intamplate in viata. Totusi, daca aceasta stare te domina, ca nivel al constiintei tale, sfarsesti prin a-ti trai viata avand constante sentimente de rgeret si remuscari. La acest nivel simti ca toate oportunitatile te-au ocolit. Te simti o persoana ratata…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Cartile lui dr. David R. Hawkins pot fi comandate AICI.

Apatia: 50-75

Este nivelul disperarii, al lipsei de speranta; este nivelul care predomina printre oamenii fara adapost sau cei care traiesc in saracie. La acest nivel, persoana a abdicat la situatia sa curenta si se simte incapabila sa faca ceva pentru sine sau pentru cei din jurul sau.

Vina: 30-50

Nu prea departe de rusine se afla nivelul vinei. Cand cineva este blocat la acest nivel, sentimente de joasa stima de sine si inabilitatea de a-i ierta pe ceilalti sunt comune.

Rusinea: Sub 30

La acest nivel, emotia predominanta este umilinta. Aici se regasesc cele mai multe ganduri de suicid. Foarte multe persoane victime ale abuzului sexual se afla la acest nivel.


Iti recomandam si:
15 trasaturi ale oamenilor aflati in varful PIRAMIDEI LUI MASLOW

(VIDEO) Documentarul care iti schimba viata: 'Este Spiritul cel care da viata'

Împreună în arte și simțiri VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?




Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri