7 Iunie 2016 publicat în Psihologie 23 share-uri

Ce faci in momentul in care relatia de cuplu nu iti mai asigura confortul sentimental necesar? Cum iti dai seama daca relatia pe care o ai este potrivita pentru tine?

Iubirea reprezinta pentru multi dintre noi cel mai puternic punct al echilibrului emotional si cel mai vulnerabil in acelasi timp.

Singuratatea niciodata nu ne este prielnica, oricat am vrea sa ne mintim si sa ne spunem ca ne este bine chiar daca nu avem pe cineva langa noi. Omul este facut sa iubeasca, sa simta iubirea si sa isi imparta emotiile si trairile alaturi de o persoana speciala.

Foto: JpagetRFPhotos, Shutterstock

Dar iubiea inseamna si sacrificiu, compromis, durere si pierderea propriei identitati in unele cazuri.
Ce faci atunci cand vezi ca lucrurile nu sunt asa cum iti doresti? De ce crezi ca iubirea doare atat de mult? Cum iti dai seama ca esti intr-o relatie nepotrivita, intr-o relatie toxica?

Iata cele mai importante cinci semen care iti arata ca relatia de cuplu iti face mai mult rau decat bine:

1. Evitarea

Atunci cand iti doresti sa iti eviti partenerul, ceva sigur nu este la locul lui in relatia voastra. Poate ar trebui sa analizati un pic ce se intampla intre voi si sa vedeti ce este de facut pentru a reveni la sentimente mai bune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2. Gelozia

Se spune ca gelozia se naste din iubire, dar gelozia nefondata se naste din dorinta de a crea tensiuni in cuplu, din nemultumiri si frustrari adunate de-a lungul timpului.

3. Tensiunea

Atunci cand situatia devine din ce in ce mai tensionata si pare sa nu fie un motiv anume la mijloc, este clar ca relatia scartaie si ca ar trebui sa incerci sa iti rearanjezi prioritatile, inclusiv in viata sentimentala.

4. Energia negativa

Daca nu te simti in largul tau alaturi de partenerul de cuplu, iar starea de agitatie se amplifica din ce in ce mai mult, poate este timpul sa analizezi mai bine ce se intampla intre voi si sa vezi daca relatia voastra este ceea ce ti-ai dorit.

5. Nefericirea

Se spune ca singuratatea in doi este mai dureroasa decat cea de unul singur, iar nimic pare sa nu fie mai adevarat decat acest lucru. Daca relatia ta nu iti mai aduce sentimentul de fericire de alta data, iar partenerul tau nu pare sa faca nimic in acest sens, accepta ca nu te poti lupta singura cu morile de vant, iar tu trebuie sa fii cea care are grija de propria persoana si de propria fericire.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Foto prima pagina: GeniusKp, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri