18 Martie 2014 publicat în Psihologie 1 share-uri

O carte ce dezvaluie adevarul despre barbati si femei, raspunzand, in acelasi timp, la toate intrebarile referitoare la sex si dragoste!
Allan si Barbara analizeaza cu maxima sinceritate si cu o doza considerabila de umor gandirea barbatilor si a femeilor fata de sex si dragoste, explicand diferenta de viziune dintre cele doua tabere. Bazandu-se pe cercetari despre creier, pe noutati din psihologie si pe statistici relevante, sotii Pease transpun descoperirile stiintifice de ultima ora intr-un limbaj accesibil, abordand fara menajamente un subiect de mare interes pentru majoritatea oamenilor - sexul!

Avand deja la activ multe bestselleruri ce trateaza problemele cu care se confrunta cuplurile, Allan si Barbara Pease vin de aceasta data cu o carte ce infatiseaza dorintele barbatilor si ale femeilor in materie de relatii amoroase.

Indispensabila pentru cei care-si doresc sa aiba o relatie reusita cu partenerul sau cu partenera de viata, aceasta carte dezvaluie:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Caria dentară – ce este și cum se tratează Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi
  • ce-si doresc cu adevarat femeile si barbatii cand vine vorba de sex si dragoste;
  • cum sa gasesti partenerul sau partenera potrivit(a) si sa fiti fericiti impreuna;
  • ce e de facut cand chimia da gres;
  • ce-i excita sau nu pe barbati si pe femei;
  • cum sa reactionezi, in cazul in care esti inselat(a);
  • cum sa descoperi dragostea vietii tale si s-o pastrezi alaturi;
  • cum sa le determini pe femei sa faca sex mai des;
  • cum sa-ti recapeti sarmul;

Daca da, parcurgeti paginile acestei carti, semnate de cel mai celebru cuplu de experti in limbajul trupului, si... veti vedea lucrurile cu alti ochi!

Autori: Allan Pease, Barbara Pease

Cartea a aparut la editura Curtea Veche si este disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Cuplu, Dragoste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri