Femei inteligente, relatii sanatoase

12:04, 1 Aprilie 2014 publicat în Psihologie26 share-uri

Cartea pe care ar trebui s-o citeasca orice femeie, inainte de a stabili relatii.
In cartea "Femei inteligente, relatii sanatoase", publicata la editura For you, Augusto Cury prezinta o analiza fantastica a femeii, a emotiilor ei, a relatiilor, temerilor, nazuintelor si dorintelor ei. Autorul identifica paisprezece tipuri de femei, intre care: tipul analitic, contemplativ, impulsiv, dependent, autoritar, analizand latura pozitiva si latura negativa a fiecarui comportament.

Cury afirma ca fiecare femeie se poate transforma, printr-o autodefinire si o reflectie echilibrata, lasand deoparte sentimentul de vinovatie si auto-pedepsirea si recuperandu-si stima de sine si sanatatea emotionala. Cartea abordeaza si alte teme foarte prezente in universul feminin, precum gelozia, teama de a pierde, excesul de munca si tiparele tiranice de frumusete.

Citeste si:
Puterea vindecătoare a prieteniilor mature
Puterea vindecătoare a...

Femeile vor cunoaste legile fundamentale ale relatiilor sanatoase si greselile capitale ale unei relatii nesanatoase si vor invata sa-si transforme atitudinile, prin autocontrolul gandurilor si al emotiilor.

La sfarsitul fiecarui capitol, Cury le ofera barbatilor cateva fraze-sfaturi, care ii vor face sa reflecteze asupra femeilor din viata lor (iubite, sotii, fiice, mame, prietene…) pentru ca, impreuna, sa construiasca o poveste de dragoste, curata si inteligenta.

Citeste si:
'Nu sunt suficient de bun': 4 modalități de a rupe ciclul gândirii...
\'Nu sunt suficient de bun\': 4...

Autor: Augusto Cury

Carte aparuta la editura For You si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Femeie atractiva, Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri