In ultimii treizeci de ani, hipnoza a evoluat foarte mult. Aceasta metoda, folosita in trecut doar pentru a trata indispozitii psihologice sau pentru spectacol a devenit in zilele noastre o unealta de manipulare ce poate determina oamenii sa faca o arie larga de lucruri.

Mitul 3: Suntem sub puterea celui ce ne induce hipnoza.

Nu ni se poate induce hipnoza impotriva vointei noastre. Nimeni nu poate fi influentat sa isi schimbe comportamentul dupa bunul plac al unei persoane. Daca lucrurile ar sta asa, in mod utopic, toti detinutii unei inchisori ar putea fi hipnotizati pentru a deveni cetateni model.

Mitul 4: Sub hipnoza oamenii isi destainuie cele mai adanci secrete sau temeri.

Complet neadevarat. In timpul hipnozei comportamentul nostru este cel normal. Asadar, secretele raman bine pastrate in interiorul nostru.

Mitul 5: Putem ramane blocati in hipnoza.

Nimeni nu poate ramane blocat in starea de hipnoza deoarece mintea urmareste interesele noastre. Daca ajungem intr-o stare avansata de hipnoza, la sfarsitul “sedintei” vom adormi, iar atunci cand ne vom trezi vom fi din nou constienti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mitul 6: Nu oricine poate fi hipnotizat.

Orice persoana poate fi hipnotizata, doar ca unii dintre noi au nevoie de mai mult timp si mai multa relaxare pentru a-si intra in stare. Indiferent cine suntem, ni se poate induce starea de hipnoza. De fapt, exista persoane care pe parcursul sedintelor nici nu realizeaza ca sunt hipnotizate, insa, in timp, observa schimbari pozitive in comportament.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri