In ultimii treizeci de ani, hipnoza a evoluat foarte mult. Aceasta metoda, folosita in trecut doar pentru a trata indispozitii psihologice sau pentru spectacol a devenit in zilele noastre o unealta de manipulare ce poate determina oamenii sa faca o arie larga de lucruri.
Daca suntem constienti de puterea mintii, a subconstientului nostru, putem scoate la suprafata calitati pe care nici nu ne-am fi asteptat sa le posedam.

Dintre subcategoriile prin care dezlegam secretele subconstientului, cele mai importante sunt hipnoza si visul lucid.

Hipnoza

Prima intrebare care ne vine in minte atunci cand ne gandim la hipnoza ar fi daca aceasta este cu adevarat “pe bune” sau este doar o escrocherie.

Intradevar, exista numeroase persoane care pretind ca ne pot hipnotiza, insa nu au nivelul necesar de pregatire pentru a face acest lucru in mod profesional.

Din cauza numeroaselor incercari nereusite de hipnoza, unii oameni pot ajunge la concluzia ca ea nu functioneaza. Trebuie retinut ca acest lucru nu se intampla din cauza celui hipnotizat, ci a celui care hipnotizeaza. Oricine poate experimenta hipnoza, indiferent de parerile diferite ale maestrilor in domeniu. Elementul esential pentru reusita este abilitatea, “talentul” specialistului in hipnoza. Studii recente au demonstrat ca hipnoza se poate induce prin sugestie emotionala (care functioneaza mai bine la persoanele introvertite) sau fizica (ce da rezultate extraordinare la persoanele extrovertite).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

In ultimii treizeci de ani, amplul domeniu al hipnozei a evoluat foarte mult. Aceasta metoda, folosita in trecut doar pentru a trata indispozitii psihologice sau pentru spectacol a devenit in zilele noastre o unealta de manipulare ce poate determina oamenii sa faca o arie larga de lucruri. In mod traditional, hipnoza era indusa prin sugestie directa (si astazi se mai foloseste aceasta metoda). Problema este insa ca doar persoanele extrovertite raspund la sugestia directa. Introvertitii raspund mult mai bine la sugestia emotionala, indirecta, fapt descoperit de Dr. Milton Erickson, datorita caruia a aparut o noua forma de hipnoza, mai discreta.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri