17 Decembrie 2012 publicat în Noutati 9 share-uri

Duo-ul creativ din spatele brandului de parfumerie de nisa Humiecki & Graef - Cristoph Hornetz si Cristophe de la Dream Air au lansat cel de-al noualea "titlu" de colectie al brandului, Candour, disponibil in exclusivitate la Createur 5 D’Emotions.

Comunicat de presa

Gama de parfumuri Humiecki & Graef porneste intotdeauna de la emotii umane, nuantate sau primordiale, iar Candour reprezinta afinitatea, empatia de care se bucura sufletele pereche (indragostiti sau prieteni). Candour recreeaza momentul reuniunii, dupa ce o asemenea afinitate a fost traita si apoi pierduta, de pilda o intalnire intamplatoare cu o iubire de demult.

Candour se afla la rascrucea simbolizata de cea mai puternica intrebare retorica din viata: “Si daca...”sau “Ce-ar fi fost daca ar fi fost...” Este acel moment al adevarului, unde fie incepe “urmarea”, fie povestea se termina pentru totdeauna. Candour - o combinatie intre melancolia trecutului si speranta care ne da ghes.

Candour vorbeste si despre contraste armonioase - posesiune fara pretentii de proprietate, cunoastere fara control, intuitie fara spirit critic, finit si etern.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Conceptul se regaseste si in ingredientele alese de cei doi alchimisti olfactivi: un ton mai sec (frunze de violeta si maslin, salvie salbatica si lavanda), indulcit de laptele de migdale si cardamom si de vanilie, la randul lor temperate de profunzimea santalului si de delicatetea lacramioarei. Rezultatul - o aroma bogata, expansiva, verde, cu o nuanta subtila de pergament (trimitere la o lunga corespondenta intima).

Un parfum revigorant si in acelasi timp calmant, ca momentul in care trecutul, prezentul si viitorul converg si totul are dintr-o data sens.

Candour a fost lansat in toamna acestui an si se gaseste in Romania in exclusivitate la magazinul Createur 5 d’Emotions.

Parfumurile Humiecki & Graef se gasesc la magazinul Createur 5 d’Emotions, din strada Doamnei nr. 5, Bucuresti. Inca din 2008, Alexandra Paven, proprietara magazinului, a introdus parfumeria artizanala in Romania, prin branduri precum Profumum Roma, Histoires de Parfums, Laboratorio Olfattivo, Technique Indiscrete, Fifi Chachnil, Andy Tauer sau Alice&Peter. Alexandra este intr-o continua cautare de noi arome si parfumieri originali, indrazneti, excentrici, pe care sa-i prezinte pasionatilor de veritabila parfumerie artizanala din Romania.

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Createur 5 d’Emotions devine, datorita spiritului de explorator al Alexandrei Paven, singurul concept boutique din Romania unde, pe langa cele mai interesante, voluptuoase si rare esenta, au aparut o selectie de bijuterii cool, avangardiste si personale (Catherine Michiels, Bjorg, Selda Okutan), dar si celebrele genti Vlieger & Vandam.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri