20 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 50 share-uri

Mai multi oameni de stiinta apar intr-un documentar revolutionar care incearca sa explice una din legile care stau la baza universului nostru si anume legea rezonantei. Daca dorim ceva - cum functioneaza aceasta lege si ce ar trebui facut pentru a avea succes in implinirea acestei dorinte? Care sunt dovezile stiintifice ale puterii gandurilor, sentimentelor si viziunilor noastre?

"Poti avea tot ce este bun, divin si armonios, daca poti realiza cat de mult iti afecteaza fiecare gand, viata. Tot ce e bun, divin si armonios este posibil. Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini. Esti o fiinta extraordinara, cand iti vei da seama de asta?"

Veti afla toate acestea dintr-un documentar fascinant care vorbeste despre minunea de a exista si de a fi conectati la aceasta lume, dar mai ales care ne arata cat de fericiti am putea fi, doar daca ne dorim din inima, acest lucru. “Noi toti avem puterea de a ne transforma vietile”, ne arata acest film. El este disponibil cu subtitrare in limba romana pe canalul YouTube.

Regizorul filmului este omul de televiziune si scriitorul german Pierre Franckh. El a intervievat pe parcursul unui an, mai multi oameni de stiinta pentru a afla care este conexiunea dintre sentimente, corpul uman si Univers. Filmul si-a propus sa conecteze lumea spirituala si pe cea stiintifica, descoperirile din cercetare de astazi, venind sa confirme teorii spirituale orientale enuntate din vremuri vechi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

'Legea rezonantei', de Pierre Franch, cu subtitrare in limba romana

Sugestie: Cel mai bun moment al zilei pentru vizionarea acestui documentar este seara, cand puteti lasa calmul sa va cuprinda.

 Am extras pentru voi mai multe citate din acest film, ca stimul pentru vizionare:

Suntem adevaratii creatori ai propriului destin.

Gandurile noastre genereaza ele insele propriul lor camp energetic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri