Predictii pentru 2012, Anul Dragonului: care va fi norocul celor 12 semne din Zodiacul Chinezesc?

24 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 144 share-uri

Potrivit calendarului chinezesc, anul 2012 este Anul Dragonului. Acesta incepe pe data de 23 ianuarie 2012 si se incheie pe 9 februarie 2013.

Dragonul este al 5-lea semn din Zodiacul Chinezesc, impartit in 12 simboluri. Dragonul este o creatura mitica, de legenda. In China Antica, Dragonul celestial reprezenta imparatul si puterea sa asupra celorlalti. Astazi, Dragonul este animalul ce simbolizeaza succesul si fericirea. Ce va aduce 2012, Anul Dragonului, pentru fiecare dintre noi?

Predictii pentru Anul Dragonului

Dupa pasnicul An al Iepurelui, Anul Dragonului va fi unul energetic, iar spiritul Dragonului va aduce schimbari nebanuite in viata fiecaruia dintre noi. In majoritatea dintre cazuri, lucrurile se vor imbunatati, iar in general, anul va fi unul ambitios si indraznet.

Chinezii considera Anul Dragonului o perioada propice pentru a ne casatori, pentru a face copii sau a incepe o noua afacere deoarece acest an aduce mult noroc si fericire. Afacerile de orice tip vor merge bine si oamenii se vor imbogati mai usor.

Norocul celor 12 animale din Zodiacul Chinezesc in Anul Dragonului

Dragonul in Anul Dragonului

Cel mai norocos in 2012 va fi, desigur, Dragonul, incununat de succes si plin de pozitivitate.

In 2012, Dragonul va fi mai senzual si mai atragator ca niciodata. In general, anul 2012 va fi unul bun pentru nativul acestei zodii, mai ales daca acesta invata cum sa evite discutiile in contradictoriu. Daca va reusi sa isi controleze resursele financiare, nu numai ca va evolua in cariera, dar isi va imbunatati si traiul zilnic.

Primavara si toamna sunt cele mai bune perioade ale anului, in timp ce vara se poate dovedi dezamagitoare. In luna decembrie, Dragonul trebuie sa fie foarte vigilent in ceea ce priveste propriul camin si posesiunile.

Sobolanul in Anul Dragonului

In 2012, Sobolanul progreseaza si are parte de intamplari interesante.

In ceea ce priveste cariera si capitolul financiar, Sobolanul are perspective minunate. Anul Dragonului este unul norocos pentru el in majoritatea actiunilor pe care le intreprinde, dar si in dragoste.

Este posibil ca Sobolanul sa aiba parte de multe intorsaturi de situatie in acest an insa, cel mai important, undeva in perioada dintre noiembrie si decembrie, Sobolanul isi va intalni marea iubire cu care va avea o relatie reusita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri