20 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 50 share-uri

Mai multi oameni de stiinta apar intr-un documentar revolutionar care incearca sa explice una din legile care stau la baza universului nostru si anume legea rezonantei. Daca dorim ceva - cum functioneaza aceasta lege si ce ar trebui facut pentru a avea succes in implinirea acestei dorinte? Care sunt dovezile stiintifice ale puterii gandurilor, sentimentelor si viziunilor noastre?

ADN-ul uman influenteaza lumea din jurul nostru.

Fizica moderna arata ca la baza a tot ceea ce exista se afla un camp cuantic care uneste totul, format din suma tuturor posibilitatilor. Prin intermediul acestui camp suntem mereu in legatura cu toti si toate, ca suntem sau nu, constienti de aceasta.

Tot ceea ce gandim, clipa de clipa, este transmis instantaneu unui camp cosmic de energie care interactioneaza cu tot ceea ce exista in jurul nostru. Iar totul interactioneaza cu noi.

Daca tu crezi ca te asteapta o relatie de iubire profunda, o bogatie spirituala si abundenta exterioara, atunci exact aceasta se va produce in viata ta.

Sentimentele umane care izvorasc din inima datorita convingerilor noastre, modifica ADN-ul in mod direct iar acesta influenteaza atomii.

Emotiile,  convingerile,  sentimentele noastre pot modifica structura moleculei de ADN. (…) Cand suntem furiosi sau avem o stare dizarmonioasa ne simtim deconectati de la fluxul miraculos al vietii. Chiar asa si este, dar atentie: chiar noi insine ne izolam prin propriile noastre ganduri si sentimente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

Atunci cand traim anumite stari cum ar fi compasiune, iubire, iertare, dragoste, dar si stari negative ca manie, ura, suparare, gelozie, noi influentam direct structura AND-ului nostru iar aceste modificari se propaga in trupul nostru, cat si in afara noastra, pe distante extraordinar de mari. Datorita campului cuantic, influentand tot ceea ce exista in aceasta lume.

Tot ceea ce se petrece in lumea inconjuratoare are o cauza, iar aceasta cauza suntem chiar noi, gandurile, sentimentele si convingerile noastre.

Noi suntem creatorii propriului nostru Univers, al propriului destin.

Dorinta sincera de a reusi e o metoda foarte buna de a ne reprograma propriile coduri genetice pe care le transmitem mereu spre exterior si prin intermediul carora receptam apoi informatiile.

Prin intermediul gandurilor noastre putem influenta materia.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Tot ceea ce iti doresti bun, divin si armonios, poti obtine. Cel mai important este sa iti gasesti propriul drum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri