Asa cum in moduri foarte evidente Facebook vorbeste despre personalitatea noastra, in acelasi timp, reteaua de socializare poate sa dea detalii clare despre semnul zodiacal din care facem parte. Poza ta de profil dezvaluie cu usurinta ce zodie esti!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Poza ta de profil te prezinta in toata splendoarea. Cu siguranata ai ales sa te auto-prezinti intr-un cadru activ. In poza ta de profil tu faci ceva important: fie esti conducatoarea unui grup, fie ai fost surprinsa in momentul in care ai castigat o competitie. Intr-un fel sau altul, aceasta fotografie te ilustreaza intr-un moment de apogeu, de afirmare si te portretizeaza cu fidelitate.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Tu esti persoana care iubeste frumosul si atunci, fotografia ta de profil te surprinde cu siguranta, intr-un cadru splendind. Poate ca te afli undeva in natura fiindca iubesti frumusetea mediului - pe malul marii sau intr-o padure, sau poate, figura ta este inconjurata de peisajul superb al muntilor. Chiar daca nu esti in natura, iti place totusi sa te prezinti celorlalti in cel mai estetic mod cu putinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

De obicei esti foarte activa, esti mereu atat de ocupata incat nu ai timp sa iti schimbi poza de profil. Cu siguranta nu ti-ai mai uploadat de mult o fotografie noua pe pagina personala de Facebook. In orice caz, imaginea pe care ai ales-o ca reprezentativa pentru tine te infatiseaza avand o atitudine comunicativa, fiindca talentul de a relationa cu ceilalti este punctul tau forte. Zambesti si iti privesti prietenii virtuali cu blandete in ochi, indemnandu-i nonverbal sa se deschida fata de tine.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt cunoscuti pentru timiditatea lor, de aceea nu le place sa iasa in evidenta. Ei au tendinta de a-si posta fotografii simbolice, gasite pe internet sau fotografii cu membri ai familiei, cel mai adesea copiii lor. Daca esti rac si totusi iti postezi o fotografie de profil cu tine insati, atunci esti cu siguranta inconjurata de familie, de prieteni sau poate ca ai ales sa iti expui o fotografie vintage cu tine in copilarie.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Leu (23 iulie – 22 august)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri