Asa cum in moduri foarte evidente Facebook vorbeste despre personalitatea noastra, in acelasi timp, reteaua de socializare poate sa dea detalii clare despre semnul zodiacal din care facem parte. Poza ta de profil dezvaluie cu usurinta ce zodie esti!

Poza ta de profil scoate in evidenta cele mai flatante trasaturi fizice. In aceasta fotografie arati impecabil, fiind una dintre cele mai bune ipostaze ale tale. E posibil sa iti fi facut singura fotografia, in intimitatea sezualitatii tale. Iar daca nu, ai optat pentru o poza facuta profesional care de asemenea iti pune in evidenta frumusetea, in speranta ca poate te va descoperi cineva pentru a te face celebra. Mai in gluma, mai in serios este cert ca leoaicele sunt cele mai mandre si sigure de sine si de aceea isi vor exprima aceasta personalitate si online.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
 

Voua fecioarelor treuie sa va ia ceva vreme pana sa va decideti ce fotografie sa folositi ca imagine de profil. Aceasta fiindca vreti sa fiti 100% sigure ca imaginea respectiva este din toate punctele de vedere, cea mai potrivita. Daca esti fecioara, dupa ce in sfarsit ai ales poza ideala, este posibil ca aceasta sa te infatiseze alaturi de animalul tau de companie pe care il ingrijesti cu multa atentie sau poate intr-un mediu unde iti faci treaba cu constiinciozitate – la serviciu de exemplu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Tu nu te straduiesti prea tare sa iti gasesti o poza reprezentativa de profil pentru ca nu ai de ce. Iubesti frumusetea si stilul asa ca mai toate fotografiile tale arata precum copertile revistelor de moda. Cum esti reprezentanta zodiei cel mai mult orientata catre relatiile de cuplu, nu va mira pe nimeni nici daca poza ta de pe profilul Facebook arata o ipostaza tandra alaturi de iubit.

Scorpion (23 octombrie – 21noiembrie)

Datorita firii tale misterioase careia ii place sa isi pastreze intimitatea, s-ar putea sa nu agreezi ideea de a te expune prea mult prin intermediul fotografiei de profil. Probabil ca esti cu greu recognoscibila in acea poza sau, daca totusi fotografia este mai clara s-ar putea sa exprimi o atitudine modesta, in acelasi timp cuceritoare. Acelasi efect, scorpioancele il creaza postand fotogrfii care ilustreaza parti ale corpului intr-un mod discret si in acelasi timp sexy.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri