10 August 2011 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Chiar daca il consideram adesea drept o insiruire aleatoare de numere si ii minimalizam importanta, numarul de telefon personal are o vibratie unica specifica, care ne poate influenta intr-un mod specific.

Fiecare numar cu care venim in contact intr-un mod repetat are o influenta specifica asupra noastra. Chiar daca il consideram adesea drept o insiruire aleatoare de numere si ii minimalizam importanta, numarul de telefon personal are o vibratie a sa specifica, care ne poate influenta intr-un mod specific. Mai mult, fiecare numar de telefon are o semnificatie aparte. Se poate intampla ca vibratia numarului de telefon sa nu se preteze intotdeauna la vibratia pe care o aduc. Se poate intampla ca numarul de telefon sa nu fie intotdeauna favorabil si sa te influenteze intr-un mod neproductiv, atragand prin vibratia sa negativa alte vibratii negative.

Daca vrei sa afli ce semnificatie are numarul tau de telefon si cum te influenteaza vibratia acestuia, te invitam sa citesti articolul de mai jos. Poti afla care este cifra reprezentativa pentru numarul de telefon si ce influenta are aceasta asupra ta folosindu-te de modulul urmator:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Nu trebuie sa-ti introduci numarul de telefon complet, ci doar ultimele cifre, acestea fiind considerate drept cele mai reprezentative. Asadar, introdu in acest modul numele complet si ultimele 4 cifre ale numarului de telefon.

De asemenea, poti face calculul si singura, folosindu-te de ultimele patru cifre care formeaza numarul de telefon. Aduni ultimele 4 cifre pana cand obtii un numar intre 1 si 9. Daca rezultatul este format din doua cifre, le aduni inte ele pana cand obtii una singura. Cifra obtinuta reprezinta vibratia numarului tau de telefon si iti poate spune daca numarul tau de telefon este favorabil pentru tine sau nu si in ce fel te influenteaza.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 1

1 are o influenta puternica asupra ta, aducand tarie interioara, capacitatea de a-i influenta pe ceilalti, dar si incapatanare, egoism, o oarecare lipsa de sensibilitate. 1 este un numar favorabil pentru persoanele practice si rationale, pentru cele care s-au nascut cu simtul afacerii si al proprietatii. 1 influenteaza pozitiv traseul profesional, actiunile, activitatile si afacerile. Nu este un numar benefic pentru persoanele singure care doresc sa isi cunoasca sufletul pereche.

Daca cifra reprezentativa a numarului tau de telefon este 2

Spre deosebire de 1, 2 este un numar incarcat de romantism, fiind potrivit persoanelor sensibile, diplomate, calme, dar si celor care doresc sa cunoasca persoana potrivita. Acest numar aduce o oarecare vulnerabilitate in ceea ce priveste deciziile si hotararile. 2 nu este potrivit personelor vulcanice si impulsive, celor care se afla intr-o pozitie de autoritate, celor care lucreaza in domeniul vanzarilor sau sau in sectorul economic si preiau pe umerii lor responsabilitati mari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri