Uleiul de ricin are rolul de a stimula cresterea rapida a parului, intarind totodata firul de par. Sfaramate si adaugate in samponul vostru obisnuit, pilulele contraceptive pot ajuta la regenerarea si intarirea firului de par. De asemenea, rozmarinul este o planta asociata in mod frecvent cu aspectul neted si stralucitor al parului.

Atunci cand optam pentru o schimbare de look care nu ni se potriveste sau alegem o tunsoare gresita a parului, am fi dispuse sa facem orice pentru ca parul sa creasca cu cativa centimentri in plus. Exista vreo metoda minune care sa ne faca parul sa creasca in mod miraculous? Crud, dezamagitor, insa multi experti spun ca NU. Indiferent de metodele alese, parul are propriul ritm de crestere. Exista insa numeroase trucuri si tratamente naturiste care pot influenta cresterea parului, accelerandu-i ritmul de crestere si facandu-l sa arate suplu si sanatos. Iti propunem cateva metode naturiste de stimulare a cresterii parului care merita incercate:

Uleiul de ricin are rolul de a stimula cresterea rapida a parului, intarind totodata firul de par. Uleiuri la fel de eficiente si care pot fi intrebuintate in scopul accelerarii cresterii parului sunt: uleiul de masline, cel de cocos, uleiul de jojoba, uleiul de mesteacan, uleiul de castor, uleiul din samburi de struguri.

Un decoct menit sa accelereze cresterea parului este cel obtinut prin fierberea timp de 15-20 minute a urmatoarelor ingrediente: o ceapa rosie, cativa catei de usturoi (nu mai mult de 5 catei) si 2-3 bete de scortisoara. Aceasta solutie este indicata pentru clatirea finala a parului timp de cinci zile consecutiv. Pentru ca decoctul este perisabil, este indicata prepararea sa zilnica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cum să alegi componente pentru baia ta

Nu putini sunt cei care pun cresterea parului pe seama ritmului biologic, influentat de fazele lunii. Este de aceea indicata taierea parului si aplicarea de tratamente regeneratoare atunci cand luna este in crestere. Totodata, stresul si grijile pot incetini cresterea parului. Asigura-te ca ai parte de un somn de calitate si incearca sa dormi cel putin 7 ore pe noapte. Parul creste mai ales atunci cand corpul se odihneste…

Alimentatia este si ea extrem de importanta. Vitaminele si mineralele pe care organismul nostru le procura din legume si fructe au rolul de a mentine sanatatea si vitalitatea parului. Asadar, asigura-te ca din dieta ta zilnica nu lipsesc alimentele bogate in vitamina A, B, C, D, E. Vitaminele din complexul B, fierul, calciul si zincul contribuie la cresterea parului, conferindu-i in acelasi timp luciu si un aspect sanatos. Proteinele sunt si ele importante pentru sanatatea parului asa ca nu exclude din meniul tau carnea slaba, fructele de mare si albusul de ou. Consuma de asemenea legume si fructe verzi, precum si alimente bogate in carbohidrati si renunta la zahar , dulciuri sau grasimi. Hidrateaza-ti pielea si parul si nu uita sa consumi apa din belsug.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri