Poti castiga electrocasnice in valoare de aproximatimativ 1000 de lei! Trebuie doar sa postezi pe wall-ul de facebook al Garbo.ro reteta ta festiva favorita, insotind-o cu imagini si detalii despre modul in care a fost preparata. Vei castiga premiul cel mare daca poza/ reteta ta va primi cele mai multe like-uri.

Garbo desfasoara pe Facebook un concurs care iti ofera sansa de a castiga electrocasnice in valoare de aproximativ 1000 de lei. Iata ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:

Posteaza pe profilul de Facebook al Garbo.ro o imagine cu reteta ta festiva favorita si ofera in descriere detalii despre preparare si ai sansa sa castigi electrocasnice ElectroPremium. Poza/reteta cu cele mai multe like-uri va castiga premiul cel mare constand in: 

Practic, pentru a intra in concurs, trebuie sa intri pe www.facebook.com/garbo.ro sa uploadezi o imagine si in descriere sa mentionezi ingredientele si modalitatea de preparare a retetei tale festive favorite. Apoi, invita-ti prietenii sa dea like retetei tale.

Atentie! Vor intra in concurs doar retetele originale! Atat imaginea, cat si descrierea trebuie sa fie realizate de tine! Retetele copiate vor fi descalificate! 
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Concursul se desfasoara in perioada 10 noiembrie - 10 decembrie 2010. Concursul se va opri pe 10 decembrie 2010, ora 14. Reteta cu cele mai multe like-uri va fi declarata automat castigatoare! 

Poti inscrie mai multe retete in concurs, dar like-urile nu se vor cumula. 

Cele mai frumoase retete vor fi publicate pe Garbo.ro si pe Electropremium.ro

ElectroPremium este o companie specializata in consultanta, promovare si vanzarea produselor electrocasnice Bosch si Siemens.

Viziteaza www.ElectroPremium.ro pentru oferta completa de electrocasnice. Descopera lumea ElectroPremium si pe Facebook: www.facebook.com/electropremium


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri