Castiga electrocasnice in valoare de 1000 de lei!

12:11, 11 Noiembrie 2010 publicat în Lifestyle

Poti castiga electrocasnice in valoare de aproximatimativ 1000 de lei! Trebuie doar sa postezi pe wall-ul de facebook al Garbo.ro reteta ta festiva favorita, insotind-o cu imagini si detalii despre modul in care a fost preparata. Vei castiga premiul cel mare daca poza/ reteta ta va primi cele mai multe like-uri.

Garbo desfasoara pe Facebook un concurs care iti ofera sansa de a castiga electrocasnice in valoare de aproximativ 1000 de lei. Iata ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:

Posteaza pe profilul de Facebook al Garbo.ro o imagine cu reteta ta festiva favorita si ofera in descriere detalii despre preparare si ai sansa sa castigi electrocasnice ElectroPremium. Poza/reteta cu cele mai multe like-uri va castiga premiul cel mare constand in: 

Practic, pentru a intra in concurs, trebuie sa intri pe www.facebook.com/garbo.ro sa uploadezi o imagine si in descriere sa mentionezi ingredientele si modalitatea de preparare a retetei tale festive favorite. Apoi, invita-ti prietenii sa dea like retetei tale.

Citeste si:
7 modalități de a lua atitudine pentru viața ta
7 modalități de a lua...

Atentie! Vor intra in concurs doar retetele originale! Atat imaginea, cat si descrierea trebuie sa fie realizate de tine! Retetele copiate vor fi descalificate! 

Concursul se desfasoara in perioada 10 noiembrie - 10 decembrie 2010. Concursul se va opri pe 10 decembrie 2010, ora 14. Reteta cu cele mai multe like-uri va fi declarata automat castigatoare! 

Poti inscrie mai multe retete in concurs, dar like-urile nu se vor cumula. 

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus

Cele mai frumoase retete vor fi publicate pe Garbo.ro si pe Electropremium.ro

ElectroPremium este o companie specializata in consultanta, promovare si vanzarea produselor electrocasnice Bosch si Siemens.

Viziteaza www.ElectroPremium.ro pentru oferta completa de electrocasnice. Descopera lumea ElectroPremium si pe Facebook: www.facebook.com/electropremium


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri