Ma indragostesc din plictiseala, din nevoia de dragoste, din nevoia de a fi cu cineva, langa cineva, de a nu fi singura, de a nu fi eu cu mine insami, cu temerile mele si cu frustrarile mele, cu gandurile, visele sau idealurile mele.

Ma indragostesc din nevoia de a da altora dragostea pe care o doresc , ei si eu; ei o primesc si eu o dau, ei o dau si eu o primesc. Ma indragostesc din necesitatea de a iubi, din nevoia de a suferi, din dorinta de a avea un nou inceput, un nou sarut, o noua atingere, sentimente puternice, de a cunoaste oameni noi, caractere diferite, personalitati conturate sau pe care le croiesc eu, dupa bunul meu plac.

Ma indragostesc, de tineri, pentru inocenta lor, de adolescenti pentru lipsa lor de maturitate si de barbati mai in varsta pentru a invata din experientele lor, pentru a le impartasi tineretea si calitatile mele.
Ma indragostesc zilnic, lunar, anual, in fiecare secunda, de barbatul frumos care trece prin fata mea, de doctorul care-mi vorbeste frumos, de politistul care-mi da amenda, de tatii prietenelor mele, de toti barbatii pe care-i intalnesc, pentru ca toti si fiecare-n parte are cate ceva interesant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Sunt bolnava si sanatoasa in acelasi timp, absolut normala si poate putin nebuna. Ma indragostesc pentru ca vreau sa iubesc, sa fiu iubita, sa fiu deosebita, sa ma simt cea mai frumoasa si cea mai urata femeie de pe pamant in acelasi timp.

Ma indragostesc pentru ca vreau sa iubesc diferit, nou si sa sufar. Imi place sa sufar, sa tremur, sa-mi fie frica si sa am curaj. Sunt contradictorie si extrem de rationala. Iubesc sentimentul de inceput al relatiei, cand te cunosti, cand tatonezi, cand incerci sa pari ceea ce nu esti de fapt, imi place sa-i descopar pe fiecare in parte, in fiecare zi, sa le vad trasaturile frumoase si labilitatile, sa le vad frumusetea sufleteasca si mojicia.

Imi place sa-i fac sa sufere, sa se indragosteasca si apoi sa-i parasesc, sa dispar din viata lor… Imi place sa-i fac fericiti si mizerabili in acelasi timp. Iubesc cand imi spun cuvinte frumoase, promisiuni minunate si stiu ca nu sunt deloc adevarate si ma prefac, tac si ii las sa creada ca-s proasta, pentru ca in urmatoarea zi sa dispar definitiv sau sa ma razbun din umbra.

Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Imi place sa-i folosesc, sa le iau totul si sa le dau totul. Sa fiu femeia perfecta, ideala, minunata, pentru ca apoi sa-i jignesc si sa-i lovesc, fizic si sufleteste.

Imi place sa-i descopar, sa le vad tarele si micimea caracterului, marinimia si bunatatea, pentru ca apoi sa fac din ei oameni de elita sau sa-i cobor in cele mai adanci gauri ale imparatiei lui Belzebut. Ma indragostesc de barbati prosti, pentru a-i invata ceea ce am invatat si eu de la altii si ma indragostesc de barbati destepti pentru a invata de la ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri