Ma indragostesc din plictiseala, din nevoia de dragoste, din nevoia de a fi cu cineva, langa cineva, de a nu fi singura, de a nu fi eu cu mine insami, cu temerile mele si cu frustrarile mele, cu gandurile, visele sau idealurile mele.

Ma indragostesc de barbati cu sange albastru pentru a fi considerata o printesa si de barbati cu mainile murdare pentru a fi folosita ca o carpa. Ma indragostesc de medici, avocati, profesori, politicieni, mecanici, muncitori necalificati, sudori… ma indragostesc de tineri sau batrani, pentru a-i ridica sau cobari intelectual, pentru a-i face sa se simti din nou adolescenti sau mai maturi, le pregatesc doctoratele, cursurile, gentile, sufertasele, spal, calc, fac de mancare, fac tot ce se spune ca ar trebui sa faca o femeie superba si, cand ma plictisesc, plec.

Ma indragostesc dimineata, la amiaza si seara, la mare sau la munte, de barbati frumosi, pentru ca imi place sa-i ating si de barbati urati, pentru ca-mi place sa-i fac sa se simta bine, cu defectele lor si cu frumusetea mea.

Ma indragostesc azi si maine imi trece, plec cu ei in lume si apoi gasesc altii care sa ma duca mai departe, sau sa ma faca sa stationez. Pornesc intr-o calatorie, spirituala, intr-o initiere ca “La Tiganci” , pentru ca ulterior sa regresez dublu fata de cat am inaintat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Ma indragostesc, pentru ca nu am nimic altceva mai interesant de facut si mint si iubesc si sufar pentru ca-mi place, pentru ca ma simt orgolioasa si frumoasa si goala… Ma pierd cu fiecare barbat in parte, pentru a ma regasi cu altul apoi. In fiecare las o particica din mine si ei sunt copiii, iubitii, parintii si bunicii mei.

Imi pierd sufletul de fiecare data si mi-l regasesc ulterior in altcineva. Ma daruiesc in totalitate si ma pastrez doar pentru mine. Sunt plina de calitati si defecte, pe care le exagerez sau ascund in functie de relatie. Sunt complexata si libertina de la o relatie la alta, proasta si desteapta, in functie de situatie, ascult sau vorbesc, in functie de barbatul cu care sunt.

II iubesc si-I urasc pe fiecare in parte, ii respect si-mi bat joc de fiecare dupa bunul meu plac, sunt subiectiva si obiectiva tinand cont doar de egoismul sau de altruismul pe care mi-l inspira. Ma indragostesc pentru ca mi-e sila si mi-e drag de ei, de noi, de voi, de mine. Ma indragostesc si urasc in fiecare zi acest sentiment, pentru ca maine sa-l imbratisez cu drag la piept.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Va doresc si voua sa va indragostiti macar odata asa cum ma indragostesc eu tot timpul , sa simtiti macar a zecea parte din ce simt acum si-ntotdeauna, va doresc sa fiti fericiti si tristi, iubiti si amanti, frumoase si cuminti, respectate sau batjocorite, sa nu stiti niciodata ce e in sufletul meu, cata fericire sau cata suferinta, cata bucurie sau cate lacrimi, iar dupa ce vefi fi simtit ceea ce simt eu, macar odata, macar un strop, va invit sa aveti curajul sa faceti ce vreti voi cu piatra pe care o aveti pregatita in mana!

Foto: Shutterstock

Un articol de Alexandra Popovici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri