Blondele sunt avantajate de roz, mov, albastru si verde. Satenelor li se potrivesc bejul, galbenul, movul, maroul. De asemenea, trebuie tinut cont si de culoarea ochilor si cea a tenului. Pentru brunete sunt recomandate toate culorile, dar depinde de tonurile care se gasesc in garderoba.

"Spune-mi cum te imbraci ca sa-ti spun cum arati" sau "Haina il face pe om" si nu ma refer la haina scumpa, noua si la moda, ci la cea curata care sa te avantajeze, sa te faca sa te simti bine in a doua ta piele si care iti da un aer puternic de "am incredere in mine: stiu cine sunt!". Ca sa-ti spun cum te imbraci impartim in doua categorii sintagma si de aici rezulta prima clasificare: ostentativ, precum o calugarita, clasic every day.

a.Daca te imbraci ostentativ nu trebuie sa-ti spun eu cum arati pentru ca stii, si daca nu spun, stiu clar ca doar acele femei care nu se imbraca astfel stiu cum arata cele cu fusta cat o batista. Ne intalnim zilnic cu astfel de cazuri, ne ciocnim de ele si spunem: "Vai, bietele de ele!", dar nu le spunem lor cum isi vand trupul pe tava sutelor de priviri lacome si nu le ajutam in niciun fel. Daca te imbraci asa nu exprimi decat fie repulsia persoanelor care stiu cat de bine fac un tricol si o pereche de pantaloni simpli garderobei, mania celor credinciosi si privirile insistente si fluieraturile celor care se uita doar la pulpele tale.


b.Ca o calugarita nu-i rau sa te imbraci daca intr-adevar se potriveste cu ocazia, dar e bine sa stii care sunt hainele care te avantajeaza si cum sa-ti pui in valoare trasaturile (ale fetei si ale corpului si asta nu inseamna cu sanii in afara tricoului) .
c.Clasic every day doar daca e job-ul de asa natura,sau tu te simti bine asa,dar e bine din cand in cand sa introduci un element nou. Te va face si pe tine sa te simti bine ,dar si ceilalti vor admira noile piese vestimentare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Nu ma intelegeti gresit, sunteti femei si trebuie sa stiti ca nicio extrema nu va avantajeaza, trebuie sa va formati un stil si de asemenea trebuie sa va imbracati potrivit fiecarei zile/ocazii. Aceasta e regula codului bunelor maniere, o regula sociala careia nu trebuie sa ne conformam in totalitate, ci o putem personaliza in functie de imaginatie.

Si a doua clasificare tine cont de forma trupului. Tocurile, in special cele de 10 cm avantajeaza mai toate femeile (nu si pe cele foarte inalte, dar sunt putine cazurile) si dau un aer sofisticat tinutelor simple.

a.Femeile inalte sau scunde dar bine proportionate, slabute se pot imbraca mai cu orice.De la pantaloni largi (dar nu foarte daca sunt mici de inaltime) la cei skinny, de la tricouri si maiouri la tot felul de rochite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri