Blondele sunt avantajate de roz, mov, albastru si verde. Satenelor li se potrivesc bejul, galbenul, movul, maroul. De asemenea, trebuie tinut cont si de culoarea ochilor si cea a tenului. Pentru brunete sunt recomandate toate culorile, dar depinde de tonurile care se gasesc in garderoba.
b.Femeile clepsidra (cu posteriorul proeminent) trebuie sa evite pantalonii largi,rochitele tip gogosar si le-ar avantaja mereu tocurile care subtiaza piciorul si le fac sa para mai inalte.
c.Femeile minione ar trebui sa evite rochitele lungi si largi
d.Femeile plinute trebuie sa evite hainele largi (de la blugi, la tricouri si rochite).
e.Femeile care au trunchiul mai dezvoltat si picioarele subtiri sunt avantajate de rochii, fustele si pantalonii cu talie inalta care ascund acest defect.

Tot conform acestor criterii se alege si lenjeria intima deoarece femeile plinute sunt avantajate de body-uri si chilotei cu talie inalta, iar cele bine proportionate de deus-piece-uri si chiloteii cu talie joasa. Si ca sa-ti spun de la A la Z cum arati trebuie sa ne gandim la culori.

a.Blondele sunt avantajate de roz, mov, albastru si verde. Bineinteles ca exista si alte culori care se potrivesc blondelor, dar acestea sunt cele care pun in evidenta o femeie blonda natural.


b.Satenelor li se potrivesc bejul, galbenul, movul, maroul. De asemenea, trebuie tinut cont si de culoarea ochilor si cea a tenului.
c.Pentru brunete sunt recomandate toate culorile, dar depinde de tonurile care se gasesc in garderoba.

Si daca tot ne-am aventurat atat de adanc in subiect sa vorbim si despre ocazii:
a.La teatru si opera sa merge intotdeauna cu haine elegante indiferent de conditiile climatice.
b.Niciodata sa nu porti pantaloni sau bluza de treinind decat daca mergi la jogging.
c.Pentru plimbari in natura, parcuri sau pur si simplu pe strada de placere se vor evita tocurile.
d.Blugii sunt buni pentru mai toate ocaziile -aici depinde de croiala, dar daca ar fi sa vorbim despre istoricul blugilor (au fost candva pantalonii fermierilor croiti dintr-un material de calitate inferiora) ne vom multumi cu 2-3 perechi in garderoba.
e.Fustele scurte sau bluzele prea decoltate trebuie evitate. Ar trebui sa scrie pe eticheta lor: a se purta in dormitor, la circ si la bal mascat.
f.Salvatoarea rochie neagra poate fi folosita la cina, la intalnirea cu parintii lui, la o cina de afaceri, la un botez, o nunta etc
g.Oricand mergi la o alta ocazie trebuie sa ceri sfatul prietenei a carei hobby e moda.

Anca Ciobanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri